Trøndelag på kamp

Sammen med partner TrønderEnergi skal RBK skape engasjement i hele Trøndelag!

Annonse:

Trøndelag på kamp er et prosjekt RBK startet sammen med TrønderEnergi i 2011.

Et tiltak iverksatt for å dyrke klubbens tilhørighet utenfor Trondheim, og for å få enda flere publikummere fra distriktene til Lerkendal. I dette arbeidet oppsøker klubben ulike kommuner og bydeler rundt om i Trøndelag for å skape engasjement rundt hjemmekampene, samt for å tette båndet mellom Rosenborg og publikum.

Her kan du lese mer om hvordan Trøndelag på kamp ble til.

Aldersbestemte Idrettslag/foreninger i de utvalgte distrikt(er)/kommune(r) får invitasjon fra Rosenborg med mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter som småtroll (maskot – følger spillerne ut på banen), ballhentere, draktbærere og gå innmarsj.

"Trøndelag på kamp"-billetten

I tillegg får alle i området tilbud om å kjøpe Trøndelag på kamp-billetten til kun kr. 100,-.

Som regel vil kjøpslink til denne billetten legges tilgjengelig på lokale kommunale hjemmesider og distribueres geografisk i sosiale medier. Innbyggere i utvalgt Trøndelag på kamp-område kan også kjøpe direkte via kjøpslink i invitasjonen som ligger tilgjengelig for utvalgte område i årets PROGRAM 2018.

Program og påmelding 2018

Her publiseres programmet for Trøndelag på kamp 2018, med oversikt over de områder som er trukket ut denne sesongen, og her finner du invitasjoner med linker til påmelding for de ulike aktivitetene og kjøp av Trøndelag på kamp-billetten.

PROGRAM 2018

Kampdagsaktiviteter 2018

Under kan du lese mer om aktivitetene aldersbestemte idrettslag og foreninger kan melde seg på.

Småtroll

Ballhentere

Draktbærere

Innmarsj

Møt spiller

Selfie på banen

Annonse fra Eliteserien: