Trøndelag på kamp

Trøndelag på kamp er et prosjekt RBK-startet sammen med TrønderEnergi i 2011.

Trøndelag på kamp er et prosjekt RBK startet sammen med TrønderEnergi i 2011. Det er et tiltak som er satt i gang for å dyrke klubbens tilhørighet utenfor Trondheim, og for å få enda flere publikummere fra distriktene til Lerkendal. I dette arbeidet oppsøker klubben ulike kommuner og bydeler rundt om i Trøndelag for å skape engasjement rundt hjemmekampene, samt for å tette båndet mellom Rosenborg og publikum.

Her kan du lese mer om hvordan Trøndelag på kamp ble til.

Aldersbestemte Idrettslag/foreninger i de utvalgte distrikt(er)/kommune(r) får invitasjon fra Rosenborg med mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter som småtroll (maskot – følger spillerne ut på banen), ballhentere, draktbærere, innmarsj, "selfie på banen" eller "møte spiller etter kamp".

Trøndelag på kamp-billetten

I tillegg får alle i området tilbud om å kjøpe Trøndelag på kamp-billetten til kun kr. 100,-.

Som regel vil kjøpslink til denne billetten legges tilgjengelig på lokale kommunale hjemmesider og distribueres geografisk i sosiale medier. Innbyggere i utvalgt Trøndelag på kamp-område kan også kjøpe direkte via kjøpslink i invitasjonen som ligger tilgjengelig for utvalgte område i årets PROGRAM 2017.

Program og påmelding 2017

Her ser du programmet for Trøndelag på kamp 2017, med oversikt over de områder som er trukket ut denne sesongen, og her finner du invitasjoner med linker til påmelding for de ulike aktivitetene og kjøp av Trøndelag på kamp-billetten.

PROGRAM 2017

Kampdagsaktiviteter 2017

Under kan du lese mer om aktivitetene aldersbestemte idrettslag og foreninger kan melde seg på.

Småtroll

Ballhentere

Draktbærere

Innmarsj

Møt spiller

Selfie på banen

Annonse fra Eliteserien: