Fremdeles tabelltopp

Rosenborg 2 slo Tillerbyen 3-0 og befestet sin posisjon øverst på tabellen.

Annonse:

Det var hjemmelaget som startet kampen best. Men den første målsjansen noterte vi for Tillerbyen etter seks minutters spill, men headingen gikk over. Etter vel kvarteret tok Rosenborg 2 ledelsen 1-0, Malte Meineche Amundsen skrudde et frispark fra 20 meter forbi muren og bort i det venstre hjørnet. 

Se tabellen her

Kampens neste scoring var det også hjemmelaget som stod for, Erlend Dahl Reitan spilte en presis pasning til Filip Brattbakk som satte ballen kontant i lengste hjørne og dermed stod det 2-0 på resultattavlen i det lagene gikk til pause.

De første 15 minuttene av 2.omgang hadde Rosenborg 2 et solid grep om spillet og skapte en god del muligheter uten at dette ga tellende resultater. I 64.minutt bygde hjemmelaget opp et godt angrep, Mikael Tørset Johnsen avsluttet med et skudd i langhjørnet, men Tillerbyens sisteskanse fikk slått ballen til corner.

Etter 78 minutter fikk vi se Tillerbyens beste angrep; god rytme, bevegelse, pasning 45 grader ut i feltet og avslutning som bare endte i hjørnespark. To minutter senere var det klart for ny scoring til hjemmelaget, Tørset Johnsen fastsatte sluttresultatet til 3-0. Tillerbyen kunne fått sin redusering i det matchuret passerte 90 minutter, men en glimrende redning av Rosenborg 2-keeper Rasmus Semundseth Sandberg sørget for at Tillerbyen måtte gå målløse av banen.

Kampfakta
Rosenborg 2-Tillerbyen (2-0) 3-0
Norsk Tipping-ligaen avd 5, SalMar Banen Kunstgress
22.mai 2018 kl. 19.00

Mål
1-0 Malte Meineche Amundsen 16`
2-0 Filip Brattbakk 45`
3-0 Mikael Tørset Johnsen 80`

Rosenborg (4-3-3)
Rasmus Semundseth Sandberg

Erlend Dahl Reitan
Torbjørn Lysaker Heggem
Besim Serbecic
Malte Meineche Amundsen

Mikael Tørset Johnsen (Tobias Bjørnebye 81`)
Magnus Stamnestrø
Morten Ågnes Konradsen

Filip Brattbakk (Franklin Nyenetue 89`)
Patrick James Strand (Teodor Berg Haltvik 81`)
Rafik Zekhnini (Emil Konradsen Ceide 75`)

Annonse fra Eliteserien: