Mistet poeng på overtid

En ovetidsscoring fra Verdal sendte RBK 2-gutta hjem til Trondheim tomhendte.

Rosenborg 2 var det beste laget i 1.omgang med mye bra spill og gode overganger som laget burde utnyttet bedre.

Rosenborg 2 tok også ledelsen etter 18 minutter på et godt angrep mot venstre. Emil Konradsen Ceide dro av backen sin og spilte ballen videre til Patrick James Strand som scoret sikkert. Rosenborg 2 spilte seg frem til flere muligheter, men på grunn av unøyaktighet på siste tredjedel av banen ledet Trondheims-laget bare 1-0 etter de første 45 minuttene.

Etter pause var Verdal det beste laget. Da var Rosenborg 2 svake, laget sluttet å spille ballen og var svært unøyaktige. Laget ga bort initiativet til Verdal som spilte fysisk og direkte fotball, hjemmelaget fikk dermed kampen inn i sitt spor.

Og etter 64 minutter utlignet Verdal til 1-1 ved Hans Kristian Nordvoll, på et skudd som skiftet retning. Det så lenge ut som oppgjøret skulle ende uavgjort, men fire minutter på overtid ble Carl Frode Utler matchvinner da han scoret etter svakt forsvarspill hos Rosenborg 2.

Trener Trond Henriksen oppsummerte kampen slik:

- Vi burde avgjort kampen i 1. omgang, da har vi god kontroll og er gode. 2. omgangen er svært skuffende med to mål i mot og preget av unøyaktig pasningsspill og dårlige relasjoner, sier Trond Henriksen.