Snudde til seier

Erik Botheim scoret to mål da Rosenborg til slutt vant greit mot Levanger 2.

Hjemmelaget startet best og skapte mest de første 45 minuttene, Rosenborg 2 leverte en svært dårlig 1.omgang med dårlig tempo og svakt duellspill.

Etter 22 minutter var det klart for kampens første scoring da Adrian Olsen Teigen ga hjemmelaget 1-0. Gjestene kom mer med i spillet mot slutten av omgangen og i 43. minutt utlignet Filip Brattbakk til 1-1 etter en retur.

Etter hvilen var det Rosenborg 2 som kom best i gang og laget tok ledelsen i 48. minutt ved Morten Ågnes Konradsen, etter pasning fra Filip Brattbakk.

Hjemmelaget jaktet utligning og var nær uttelling ti minutter ut i 2. omgangen. På angrepet etter kom Rosenborg 2 på en godt utført kontring og angrepet endte med straffespark til gjestene etter at Erik Botheim ble felt innenfor 16 meteren.

Rosenborg 2-spissen tok selv straffesparket, men hjemmelagets keeper Jonatan Strand Byttingsvik reddet, Botheim satte imidlertid returen i mål og dermed stod det 1-3 i dommerprotokollen. Fem minutter senere var samme Botheim på farten igjen og satte sin andre ball bak LFK 2-keeperen, scoringen kom etter fint forarbeid av Emil Konradsen Ceide. Rosenborg 2 skapte flere gode muligheter i den siste halvtimen men maktet ikke å score flere ganger. Dermed endte oppgjøret med klar seier til Rosenborg 2.

Trener Trond Henriksen oppsummerte kampen slik:

- 1.omgangen kan vi bare glemme, da var prestasjonen alt for dårlig.

- Vi får justert mye i pausen og gjør en solid 2. omgang, guttene responderte godt og vi styrer hele omgangen. Det er vi godt fornøyd med. Viktig med seier og godt utgangspunkt for høsten, sier Trond Henriksen.