- Vi vant fortjent

Rosenborg 2 vant, mens Byåsen tapte. Det tetter seg til i toppen av tabellen.

Det var gjestene Gjøvik-Lyn som startet kampen best og skapte kampens første målsjanse etter seks minutters spill, men skuddforsøket endte i corner. Gjøvik-Lyn fortsatte å presse på for scoring og fikk en ny mulighet i 15. minutt, men frisparket gikk utenfor.

Minuttet etter var det klart for 1-0 til hjemmelaget, Filip Brattbakk snappet ballen på midtbanen og avanserte hurtig frem på høyrekanten før han slo et innlegg som en av Gjøvik-Lyns spillere satte i eget mål.  Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0.

Etter hvilen var det Rosenborg 2 som kom best i gang, i kampens 51. minutt fyrte Mikael Tørset Johnsen av fra 16 meter, men avslutningen gikk rett på keeper. Neste store målsjanse oppstod etter 85 minutter, Gjøvik-Lyn kom til avslutning i bra posisjon, men skuddet traff ikke mellom stengene.

To minutter senere la så Rosenborg 2 på til 2-0, Torbjørn Lysaker Heggem sendte en presis pasning til Franklin Nyenetue som satte ballen sikkert bak gjestenes sisteskanse. Og to minutter senere fastsatte Warren Håkon Christofer Kamanzi sluttresultatet til 3-0.

PS! Matthias Vilhjalmsson spilte de første 45 minuttene av kampen og tok med det er nytt steg mot full kampfitness.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Kampen ble akkurat så tøff som forventet, vi hadde god kontroll. men var ikke dyktige nok på siste tredjedel. Etter at vi tok ledelsen skapte vi flere sjanser, men klarte ikke å få et mål til før pause. I andre omgang holdt spenningen seg helt til vi gikk opp til 2-0. Vi vinner til slutt fortjent, og jeg er fornøyd med resultatet, men har samtidig noe å forbedre i spillet, avslutter Gert Heerkes.