Avsluttet med seier

Rosenborg gikk seirende ut av årets siste kamp i Nasjonal G19 da de slo Bodø/Glimt.

Annonse:

Rosenborg møtte et fysisk sterkt og robust Bodø/Glimt-lag, men det var likevel hjemmelaget som skapte kampens første mulighet etter bare to minutters spill, James Patrick Strand var i god posisjon foran mål på det presise innlegget fra Filip Brattbakk men headingen gikk dessverre utenfor.

Etter knappe halvtimen fikk Strand en ny sjanse til å gi Rosenborg ledelsen, Jørgen Wisth Lie slo ballen inn i feltet men denne gangen gikk headingen fra midtspissen rett på keeper. Bodø/Glimt hadde også en mulighet til å sette ballen i mål men avslutningen gikk høyt over mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0 etter en omgang med få store sjanser.

Etter hvilen noterte vi den første målsjansen etter 52 minutters spill, Wisth Lie fyrte av et godt skudd men gjestenes keeper Bror Ness Grøtterud fikk slått ballen til corner. Fire minutter senere spilte Bodø/Glimt seg til en mulighet men forsøket fra distanse gikk over mål. Tjue minutter før slutt var det klart for kampens første scoring og det var hjemmelaget som stod for, Franklin Nyenetue satte ballen hardt i mål og dermed stod det 1-0 på resultattavlen.

Bodø/Glimt jaktet utligning og kom til to muligheter på slutten av kampen, men ingen fant veien til nettmaskene, den første på et skudd som Rosenborgs keeper Rasmus Semundseth Sandberg fikk slått til corner, mens den andre var et frispark som ble headet utenfor. På overtid ble Emil Konradsen Ceide spilt opp på venstrekanten, gikk inn i feltet og dro av en motspiller før han satte ballen kontrollert i det nærmeste hjørnet. Dermed 2-0 som også ble sluttresultatet.

Hovedtrener Finn Morten Moe oppsummerte kampen slik:

- Vi gjør en god kamp og vinner fortjent mot et godt fysisk lag sier Finn Morten Moe.

Kampfakta

Rosenborg-Bodø/Glimt (0-0) 2-0
Nasjonal G19, SalMar Banen
27.oktober 2017 kl. 15.00

Mål

1-0 Franklin Nyenetue 71`
2-0 Emil Konradsen Ceide 91`

Rosenborg (4-3-3)

Rasmus Semundseth Sandberg

Kristoffer Kroglund Haugen (Håkon Butli Hammer 75`)
Edvin Hassel Grevskott
Sondre Skogen
Waren Håkon Christofer Kamanzi

Iver Nordmeland Westerlund (Jan Inge Solemsløkk Lynum 60`)
Joachim Knutset Solem
Jørgen Wisth Lie (Sander Saugestad 75`)

Filip Brattbakk (Emil Konradsen Ceide 60`)
James Patrick Strand (Franklin Nyenetue 60`)
Teodor Berg Haltvik (Isak Mateo Eliassen 75`)

Annonse fra Eliteserien: