Bare nesten mot Vålerenga

Rosenborgs G16-lag måtte som a-laget se seg slått av Vålerenga i cupen.

Annonse:

Foti: Kjell Flaathe-Simonsen

Det var hjemmelaget som startet kampen best og hadde et solid spillemessig overtok de første 15-20 minuttene. Rosenborg kom til noen halvsjanser, nærmest var Iver Westerlund da han fyrte av et skudd i 19.minutt men avslutningen gikk over. To minutter senere tok gjestene ledelsen 0-1, et innlegg fra venstresiden bredsidet en umarkert Lukas Hall kontrollert i mål. I det matchuret passerte halvtimen kunne Rosenborg utlignet, Emil Konradsen Ceide dro først av en motspiller og fikk avsluttet i langhjørnet men Vålerenga-keeperen reddet.

Etter pause var det Vålerenga som kom til den første sjansen etter 50 minutter, skuddet fra Lukas Hall traff imidlertid stolpen. Fem minutter senere kom hjemmelaget fint frem på venstresiden, men ingen RBKere nådde frem på innlegget. Etter 71 minutter kunne Rosenborg kommet ajour i målprotokollen, Konradsen Ceide gjorde et godt forarbeid til en stor sjanse, men avslutningen fra Daniel Flaathe-Simonsen fant ikke veien til nettmaskene. Dermed ebbet kampen ut med knepen seier til Vålerenga.

Hovedtrener Vegard Skorstad oppsummerte kampen slik:

- Vi startet kampen bra og jeg er veldig fornøyd med de første 20, synd at vi ikke scorer i en så god periode. I stedet får vi en i trynet. Vi kommer ofte til potensielle sjanser, men er ikke rå nok på siste tredjedel. Surt å ryke ut når vi føler at vi absolutt er på høyde med Vålerenga, sier Vegard Skorstad.

Kampfakta
Rosenborg-Vålerenga (0-1) 0-1
NM G16 Telenor Cup 4.runde, SalMar Banen
27.august 2017 kl. 15.00

Mål
0-1 Lukas Hall 21`

Rosenborg (4-3-3)
Rasmus Semundseth Sandberg

Haakon Rusten Berge (Vegard Johnsen 63`)
Thomas Lia-Rognli (Jesper Stenhaug Iversen 33`) (Elias Einarsen Hansen 59`)
Mikkel Konradsen Ceide
Håkon Gangstad

John Birger Morud (Emanuel Kulego 74`)
Iver Westerlund
Daniel Flaathe-Simonsen

Emil Konradsen Ceide
Elias Einarsen Hansen (Robin Skrogstad 51`)
Theo Lundestad Lawrence

Annonse fra Eliteserien: