Sterk seier mot Aalesund

G16-laget vant overbevisende mot Aalesund i Nasjonal G16 avdeling 2.

Annonse:

Rosenborg tok tak i kampen fra start og dominerte banespillet mot et kompakt Aalesund. Trønderne tok også ledelsen tidlig i kampen, Haakon Rusten Berge spilte opp Vegard Johnsen som slo ballen inn i feltet og der kranglet Iver Nordmeland Westerlund ballen i mål. Rosenborg klarte å demme godt opp for hjemmelagets kontringer, noe som ga RBK et godt ettertrykk.

I 20.minutt ble Elias Einarsen Hansen felt inne i motstanderens 16 meter og Iver Nordmeland Westerlund var sikkerheten selv fra 11-metersmerket og dermed stod det 0-2 i målprotokollen. Mot slutten av omgangen kom Aalesund mere inn i kampen, men gjestene holdt unna inn mot pause.

Rosenborg forsøkte å nullstille seg i pausen, laget skulle ut å jakte 0-3 men det lugget litt de første 10 minuttene av 2.omgang og RBKerne strevde med høyt press fra hjemmelaget. I en god Aafk-periode økte Rosenborg ledelsen til 0-3. Emil Konradsen Ceide løp 70 meter med ball og driblet av tre motspillere før han trillet ballen til Robin Bjørkås Skrogstad som scoret sikkert. Deretter gikk lufta litt ut av hjemmelaget og Rosenborg skapte relativt mange målsjanser. 0-4 kom i kampens 80.minutt, Vegard Johnsen vartet opp med et glimrende innlegg som Daniel Flaathe-Simonsen stupheadet i mål. I kampens siste minutt reduserte så Aalesund til 1-4 på et direkte frispark, dette ble også sluttresultatet.

Hovedtrener Vegard Skorstad oppsummerte kampen slik:

- Vi spiller en solid kamp og guttene følger kampplanen bra. Vi har fortsatt en del å gå på, men det er artig å se at relasjonene mellom spillerne sitter bedre og bedre, i tillegg noen fantastiske individuelle ferdigheter, sier Vegard Skorstad til slutt.

Kampfakta

Aalesund-Rosenborg (0-2) 1-4
Nasjonal G16 avdeling 2, Color Line Stadion
11.august 2017 kl. 19.00

Mål

0-1 Iver Nordmeland Westerlund 10`
0-2 Iver Nordmeland Westerlund 20`
0-3 Robin Bjørkås Skrogstad 57`
0-4 Daniel Flaathe-Simonsen 80`
1-4 Aalesund 90`

Rosenborg (4-3-3)

Sander Tangvik
Haakon Rusten Berge (Robin Bjørkås Skrogstad 46`)
Thomas Lia-Rognli
Mikkel Konradsen Ceide
Magnus Danielsen (Håkon Gangstad 46`)

Jesper Talmo Tromsdal (Kristoffer Halvorsen 33`)
Daniel Flaathe-Simonsen (Haakon Rusten Berge 81`)
Iver Nordmeland Westerlund

Vegard Johnsen
Elias Einarsen Hansen (Magnus Danielsen 56`)
Emil Konradsen Ceide

 

 

Annonse fra Eliteserien: