- Vi spiller fin offensiv fotball

Rosenborg G16-lag viste seg som det klart beste laget mot Kristiansund.

Annonse:

Hjemmelaget kom best i gang og fikk en pangstart med scoring allerede i 2. minutt, Daniel Flaathe-Simonsen fyrte av et skudd som Elias Einarsen Hansen styrte videre i mål og dermed sto det 1-0.

Rosenborg økte ledelsen etter 18 minutter, Robin Bjørkås Skrogstad leverte en presis pasning til Flaathe-Simonsen som scoret sikkert. I kampens 23.minutt kunne gjestene fått sin redusering, KBK bygde opp et pent angrep på venstresiden og kom alene mot RBK-keeperen, men Sander Tangvik svarte med en god redning og hindret baklengsmål. To minutter senere gikk Rosenborg opp til 3-0, Skrogstad var målscorer etter glimrende forarbeid av Vegard Johnsen.  

Rosenborg startet også best etter hvilen, laget fikk en bra mulighet i 47. minutt etter innlegg, men Skrogstad rakk ikke frem i tide til å sette ballen forbi KBK-keeperen. Fire minutter senere kom gjestene tilbake og var nær scoring etter en dobbeltsjanse men på nytt stod Sander Tangvik i veien. Og i 67.minutt var en KBK-spiller uheldig og satte ballen i eget mål og dermed stod det 4-0 på resultattavlen. Kvarteret før slutt scoret hjemmelaget på nytt, et pent innlegg fra Kristoffer Halvorsen headet Mikkel Konradsen Ceide sikkert i mål. Kampens siste mål var det også Rosenborg som stod for da Emanuel Kulego fastsatte sluttresultatet til 6-0.

_MG_2213
Vegard Skorstad of Hans Petter Larsen ledet troppene til seier mot Kristiansund. (Foto: Victor Kjeldstad)

Hovedtrener Vegard Skorstad oppsummerte kampen slik:

- Dette er en godt gjennomført kamp av oss. Vi tar tak i kampen med en gang og spiller offensiv og fin fotball. Vi burde nok ha scoret flere mål i de gode periodene, men det er godt å se at vi skaper så mye som vi gjør. I tillegg er vi veldig fornøyd med at vi klarer å holde nullen og slipper Kristiansund til få sjanser, sier Vegard Skorstad.

Kampfakta

Rosenborg-Kristiansund (2-0) 6-0
Nasjonal G16 avdeling 2, SalMar Banen
23.september 2017 kl. 13.15

Mål

1-0 Elias Einarsen Hansen 2`
2-0 Daniel Flaathe-Simonsen 18`
3-0 Robin Bjørkås Skrogstad 25`
4-0 Selvmål KBK 67`
5-0 Mikkel Konradsen Ceide 73`
6-0 Emanuel Kulego 82`

Rosenborg (4-3-3)

Sander Tangvik (Ståle Arntsberg 69`)

Haakon Rusten Berge
Mikkel Konradsen Ceide
Jesper Stenhaug Iversen
Magnus Danielsen (Sindre Lundh 62`)

Daniel Flaathe-Simonsen (Elias Einarsen Hansen 78`)
Ola Arntsen (Kristoffer Halvorsen 62`)
John Birger Morud (Håkon Gangstad 62`)

Vegard Johnsen
Elias Einarsen Hansen (Emanuel Kulego 56`)
Robin Bjørkås Skrogstad

Annonse fra Eliteserien: