Rosenborg vant mot Heerenveen

Onsdag 10.oktober ble det andre oppgjøret i Nederland spilt mellom G16-lagene til Heerenveen og Rosenborg.

Rosenborg gjennomførte en god kamp mot Heerenveen. Fra første minutt var RBK aggressive, hadde mye ball og dominerte spillet. Halvtidsresultatet var 0-2 etter fine scoringer av Magnus Hammerås og Audun Engen Vik.

Etter pause forsøkte Heerenveen å presse høyere og det førte til at Rosenborg ikke hadde ballen like mye som i de første 40 minuttene, men likevel kontrollerte Trondheimslaget kampen. Og det var også Rosenborg som scoret først i 2. omgang. Kveldens fineste mål ble laget av Jesper Talmo Tromsdal, midtstopperen limte en volley fra 25 meter i krysset. Heerenveen kom imidlertid tilbake i kampen og scoret først etter et hjørnespark. Hjemmelaget reduserte nok en gang mot slutten av kampen på et frispark. Dermed endte oppgjøret med seier 3-2 til Rosenborg.