Dusinet fullt for Rosenborg-juniorene

Tirsdag 15.mai møttes Rosenborg og Charlottenlund i BDO-serien G19 0.divisjon, kampen ble spilt i strålende vårvær på SalMar Banen.

Annonse:

Serielederne tok initiativet fra start og dominerte kampen i 90 minutter. Scoringene lot ikke vente på seg og kveldens første kom etter ni minutters spill, CSK-keeper Mats Bjørgum Holgersen klarte ikke å holde skuddet fra Mikael Tørset Johnsen og Patrick James Strand satte returen i mål. Hjemmelaget økte til 2-0 etter 23 minutter da Tørset Johnsen satte ballen sikkert i hjørnet.

I det halvtimen ble passert gikk hjemmelaget opp i 3-0, Tørset Johnsen vant en duell i 16 meterfeltet og dro seg forbi en motspiller før han kontrollert satte ballen i langhjørnet. I 34.minutt var det klart for ny RBK-scoring, Tørset Johnsen dyttet ballen videre til Franklin Nyenetue som scoret sikkert. Og i 40. minutt fastsatte Kristoffer Kroglund Haugen pauseresultatet til 5-0 da han satte ballen pent i det lengste hjørnet.

Rosenborg startet også 2.omgangen best og fikk uttelling allerede i 48. minutt, et innlegg fra Nyenetue satte Strand forbi CSK-keeperen. To minutter senere skapte hjemmelaget en ny bra mulighet, men skuddet fra Daniel Flaathe-Simonsen gikk over. Ny RBK-scoring etter 53 minutters spill, en millimeterpresis pasning fra Flaathe-Simonsen til Nyenetue som ikke ga CSK-keeperen noen mulighet til å avverge. I 67.minutt kom gjestene til sin største målsjanse i kampen, men Marcus Forbord Karlsen klarte ikke å få uttelling.

I 71. minutt fyrte Nyenetue av et godt langskudd, men ballen gikk i stolpen. Minuttet etter var det imidlertid klart for 8-0, Nyenetue satte denne gangen ballen hardt forbi keeper. Rosenborg skapte tre nye muligheter i løpet av de neste 5-6 minuttene uten at det ga uttelling i målprotokollen. I kampens 79.minutt kom en av kveldens flotteste scoringer, Mikael Tørset Johnsen dro seg innover i banen og avsluttet med et velplassert langskudd i krysset. Rosenborg ville også avslutte kampen på en god måte og scoret ytterligere tre ganger før dommeren blåste av oppgjøret, målscorere var  Strand (2) og Nyenetue.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Dette var en kamp med mange høydepunkter og noen perioder hvor laget tar for lett på det. Vi kjører kampen helt ut, noe vi viser ved å score tre ganger i løpet av de siste ti minuttene. Selvfølgelig kan vi gjøre noe bedre, men vi viser også frem noen gode ferdigheter, en bra siste kamp før vi tar noen fridager, avslutter Gert Heerkes.

Kampfakta
Rosenborg-Charlottenlund (5-0) 12-0
BDO-serien G19 0.divisjon, SalMar Banen Kunstgress
15.mai 2018 kl. 18.00

Mål
1-0 Patrick James Strand 9`
2-0 Mikael Tørset Johnsen 23`
3-0 Mikael Tørset Johnsen 30`
4-0 Franklin Nyenetue 34`
5-0 Kristoffer Kroglund Haugen 40`
6-0 Patrick James Strand 48`
7-0 Franklin Nyenetue 53`
8-0 Franklin Nyenetue 72`
9-0 Mikael Tørset Johnsen 79`
10-0 Patrick James Strand 81`
11-0 Patrick James Strand 84`
12-0 Franklin Nyenetue 87`

Rosenborg (4-3-3)
Marcus Mo

Kristoffer Kroglund Haugen
Edvin Hassel Grevskott (Mikkel Konradsen Ceide 46`)
Lars Vatten (Jesper Stenhaug Iversen 63`)
Robert Behson-Courage Williams

Daniel Flaathe-Simonsen (Håkon Gangstad 63`)
Joachim Knutset Solem
Brede Frøysa

Franklin Nyenetue
Patrick James Strand
Mikael Tørset Johnsen

Annonse fra Eliteserien: