G19-laget er seriemester

Rosenborgs G19-lag har stort sett gjort som de ville i 0. divisjon. Onsdag spilte de siste kamp for sesongen mot Blink.

Annonse:

Oppgjøret åpnet tamt fra begge lag og kampens første store målsjanse noterte vi først etter 14 minutters spill da Rosenborg-spiss Franklin Nyenetue fikk ballen inne i motstanderens 16-meter, men Stjørdals-Blinks keeper reddet skuddet. Etter dette klarte ikke lagene å spille seg til mange målsjanser, men i 26. minutt var det klart for kveldens første scoring og den var det gjestene som stod for, Andre Langsæter satte ballen forbi RBK-keeper Rasmus Semundseth Sandberg og dermed 0-1.

Stjørdalingene hadde også en fin mulighet til å øke ledelsen etter 33 minutter, et presist hjørnespark ble slått til en helt umarkert spiller på bakerste stolpe, men avslutningen gikk utenfor. Rosenborg svarte to minutter senere, et godt innlegg fra høyre headet imidlertid Nyenetue utenfor fra god posisjon. Ingen flere scoringer i løpet av de første 45 minuttene og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1.

Det var et langt friskere Rosenborg-lag som kom på banen etter hvilen og det viste seg raskt at trener Gert Heerkes pauseprat ga resultater.

Rosenborg utlignet til 1-1 i 48. minutt, Filip Brattbakk skar pent inn i feltet og etter litt frem og tilbake klarte Mikael Tørset Johnsen å sette ballen i mål. Fire minutter senere tok hjemmelaget ledelsen, Robin Edvardsen Lorentzen headet ballen sikkert forbi gjestenes sisteskanse etter et hjørnespark. Etter vel timen spilt la Teodor Berg Haltvik på til 3-1 for RBK, et hardt og velplassert skudd nede i langhjørnet. Fire minutter senere var Tørset Johnsen på farten igjen og dermed stod det 4-1 på resultattavlen. Og kvarteret før slutt fastsatte så Nyenetue sluttresultatet til 5-1 etter godt forarbeid av Emil Konradsen Ceide. 

Rosenborg er dermed årets seriemester i BDO-serien G19 0.divisjon!

På 22 kamper har laget vunnet 19 kamper, spilt 2 uavgjorte mens en kamp har endt med tap. På hjemmebane sikret RBK seg 11 seire på like mange kamper og en imponerende målforskjell på 96-14.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- I første omgang hadde vi vanskeligheter med å trenge gjennom motstanderens gode defensive organisering. I pausen ble vi enige om å få opp tempoet i spillet og drible mindre. I 2. omgang spilte vi bra og laget noen fine mål og vinner fortjent. Uheldigvis kunne ikke alle spillerne delta i dag på grunn av sykdom, vi er glade for å vinne serien og nå skal vi forberede oss godt til sesongavslutningen, sier Gert Heerkes.

Kampfakta

Rosenborg-Stjørdals-Blink (0-1) 5-1
BDO-serien G19 0.divisjon, SalMar Banen Kunstgress
31.oktober 2018 kl. 18.00

Mål

0-1 Andre Langsæter 26`
1-1 Mikael Tørset Johnsen 48`
2-1 Robin Edvardsen Lorentzen 56`
3-1 Teodor Berg Haltvik 62`
4-1 Mikael Tørset Johnsen 66`
5-1 Franklin Nyenetue 74`

Rosenborg (4-3-3)

Rasmus Semundseth Sandberg

Haakon Rusten Berge (Robin Edvardsen Lorentzen 46`)
Sondre Skogen (Edvin Hassel Grevskott 46`)
Mikkel Konradsen Ceide (Torbjørn Lysaker Heggem 46`)
Robert Behson-Courage Williams (Kristoffer Kroglund Haugen 46`)

Joachim Knutset Solem (Emil Solnørdal 55`)
Mikael Tørset Johnsen (Haakon Rusten Berge 76`)
Emil Solnørdal (Filip Brattbakk 32`)

Filip Brattbakk (Emil Konradsen Ceide 18`)
Franklin Nyenetue (Teodor Berg Haltvik 76`)Teodor Berg Haltvik (Joachim Knutset Solem 62`)

Annonse fra Eliteserien: