- Vi skal ta seieren hjem

Juniorkaptein Vegard Erlien gleder seg til ettermiddagens semifinale i cupen mot Viking.

Selv om cupeventyret tok slutt mot Vålerenga for A-laget, har Rosenborg fremdeles et lag med gode muligheter for å ta kongepokalen hjem til Trondheim.

Rosenborgs G19-lag jakter sin andre triumf på tre sesonger. Etter å ha røket i semifinalen i fjor, er viljen stor til å gå et steg lenger i år. Før de kan tenke så langt, må de derimot overvinne Viking i semifinalen. Den spilles onsdag 11. okt kl 16:15 på SalMar-banen.

- De er et lag som ligger lavt å satser på kontringer. Så jeg tror det kan bli mye frem og tilbake. Men vi skal gjøre det vi er gode på og spille vårt Rosenborg-spill. Vi skal ta seieren hjem. 

Annonse:
Det sier kaptein på juniorlaget, Vegard Erlien. Midtbanespilleren som kom til klubben som 15-åring fra Byåsen i 2013, har vært med på å ta tre NM-gull for Rosenborgs G16- og G19-lag. Nå går han for et fjerde, i sitt siste år som juniorspiller. 

- Når du er sisteårs junior og det her er det siste vi gjør som juniorspillere vi 98-årgangen, så henger det naturligvis veldig høyt. Dette er kanskje det største vi har gjort, helt der oppe med UEFA Youth Leauge i fjor.

Vil revansjere fjoråret

Personlig vil det også bety noe ekstra for 19-åringen, etter å ha fått store deler av fjorårssesongen ødelagt av en langtidsskade. Foran denne sesongen ble han så utnevnt til kaptein både for juniorlaget og RBK 2.

- Når jeg var ute så lenge, og når vi i tillegg røk mot Molde i semien i fjor, så er det klart vi har ekstremt lyst til å revansjere det. Får vi den seieren i dag vil det bety veldig mye, også for meg personlig. 

Rosenborg G19 - Viking G19

  • NM, semifinale

  • Onsdag 11. oktober

  • SalMar Banen

  • Avspark 16:15

Annonse fra Eliteserien: