– Har planen klar

Rini Coolen har lagt kampplanen for bortemøtet med Celtic, og lover at spillerne kommer til å være klare for kampen.

Annonse:

Torsdag ble det klart at nederlandske Rini Coolen tar over som hovedtrener for Rosenborg. Sjefen for SalMar Akademiet innrømmer at tiden er kort foran møtet med Celtic, men lover at spillerne skal bli godt forberedt på hva som møter dem onsdag i neste uke.

– Vi trenger en kampplan, og det har vi i støtteapparatet jobbet med de siste to dagene. Mandag skal vi diskutere planen med spillerne, og de kommer til å bli klare for kampen.

– Det er alltid tid til å endre på noe, men ikke forvent for mye på kort tid.

Fra Coolen kom til Norge for seks måneder siden har det vært lite tid på treningsfeltet. Nå ble plutselig hverdagen snudd på hodet. Sammen med assisten Trond Henriksen er første oppgave å få RBK forbi Celtic i Champions League-kvaliken.

– Jeg kom hit for å jobbe med akademiet, og har virkelig trivdes i den jobben. Men det kjennes også virkelig godt å være tilbake på banen igjen, så dette kommer til å bli en spennende periode.

Som sjef for SalMar Akademiet har Coolen sett det meste av RBK-kampene denne sesongen fra tribuneplass.

– Jeg kjenner jo spillerne godt fra tribunen, men det blir noe annet å se de tett på. Og det er noe jeg ser frem til. Å kunne jobbe tettere med spillerne.

Se hele intervjuet med Rini Coolen under


Annonse fra Eliteserien: