Dette skjer på åpen dag

Lørdag 25. mars åpner vi igjen hele Lerkendal for alle store og små supportere.

Som tidligere starter dagen med åpen trening med A-laget. Alle er velkommen til å overvære treningen på kloss hold.

BLI MED PÅ VÅRT FACEBOOK-ARRANGEMENT HER

RBK Shop er åpen fra kl 10:00. Der er den nye spilledrakta i salg for første gang, og man kan benytte muligheten til å kle seg opp til seriestarten.

Åpen bane fra kl 12

Etter A-lagets trening åpner vi SalMar Banen for alle barn. Her vil instruktører fra RBK Skolen være på plass for å organisere spilling og morsomme øvelser.

Aktiviteten på Nils Arne Eggens plass starter ca kl 12:00. Her griller COOP gratis pølse til alle og Ringnes serverer mineralvann.

Man kan møte RBK-maskoten Troillongen og brannbamsen Bjørnis, teste klatrestolpen til TrønderEnergi og oppleve en av landets beste fotballtriksere. I billettluka kan man kjøpe seg sesongkort eller kampbillett til seriestarten.

Åpen stadion og garderobe

Stadion åpner ca kl 12:30, når spillerne er ferdigdusjet og garderoben klar. Da kan folk gå på indre bane, slå av en prat med banemannskapet, prøvesitte innbytterbenkene, gå gjennom spillertunnelen, inn i garderoben og prøvesitte plassene til spillerne, og avslutte med en tur gjennom lagets treningssal.

I Mixed Zone blir seriemesterpokalen og kongepokalen utstilt. Benytt sjansen til å ta en selfie sammen med trofeene!

IMG_8938.JPG

Kjernen åpner Øvre Øst for folket. Her kan store og små prøve å stå på kjernentribunen, male banner, teste ut trommene og Megafonmannens megafon. Rop ut over stadion!

Annonse:

Som tidligere fordeler spillerne seg på de ulike postene etter at de har fått dusjet og spist. Da treffer du dem på Nils Arne Eggens plass, i shopen, i billettluka, i garderoben, i treningsrommet, i Mixed Zone, på Kjernen-tribunen og selvfølgelig vil de hive seg med på fotballspill med barna på SalMar Banen.

Hva er nytt i år?

I år hiver Kåre Ingebrigtsen seg med og blir en del av avslutningen fra scenen på Nils Arne Eggens plass. Her vil folk få en oppdatering før seriestarten og Kåre vil svare på spørsmål innsendt fra publikum.

På scenen vil også rockelegendene og RBK-vennene Torstein Flakne og Dag Ingebrigtsen stille. Her er det bare å synge med på velkjente rosenborgsanger.

På Nils Arne Eggens plass vil også den splitter nye spillerbussen stå utstilt. Her er publikum velkommen til å gå inn og prøvesitte plassene spillerne sitter i på vei til kamp.

Da kantina i Brakka er under full oppussing vil ikke denne være tilgjengelig på Åpen Dag.

Pga full kapasitet på Scandic Lerkendal flyttes i år pokalene fra hotellet til Mixed Zone, som da blir egen post på programmet.

Spillebussen.jpg
Annonse: