De nye sesongkortene er her!

De nye sesongkortene er klare for henting. Les alt om de nye kortene her!

Annonse:
Sesongkortene for 2018-sesongen er klare for uthenting i RBK Shop.

RBK Shop har åpent kl 10-18, og lørdag kl 10-15. 

De som bor langt unna og/eller er absolutt forhindret å hente kort i RBK Shop kan få de tilsendt per post. I så fall må vedkommende kontakte oss på sesongkort@rbk.no.

Det nye kortet med QR-kode

Et flomlysbelagt Lerkendal pryder forsiden på neste sesongs kort, med uthevet RBK-logo med stjerner i glitrende/glinsende gull. På baksiden er oppsettet litt annerledes enn tidligere. Strekkoden er borte og nå skal QR-kode benyttes til skanning i adgangskontrollen på stadion. QR-koder er mer effektive og tåler mer «røff» behandling uten at det skal gå like hardt utover lesbarheten i koden.

Kundedata er den samme med kundenummer, navn, inngang, rad, felt og plass. Foruten RBK, hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 – og Eliteseriens logo kan man skimte bilde av Kjernen i bakgrunnen.

SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET!

SK2018_bakside

Hvorfor sesongkort?

I tillegg til fast plass på Lerkendal til samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, får du gratis inngang t.o.m. 4. runde NM og første kvalifiseringsrunde til Europacup. Deretter har du gjenkjøpsrett i resterende NM-runder t.o.m. semifinale, til resterende kvalifiseringsrunder og gruppespill Europacup, alt til lojalitetsrabatt. I tillegg har du prioritet på cupfinalebilletter, samt rabatt i RBK Shop.

Les mer om fordeler, priser og betingelser på RBKs sesongkortsider HER

Spørsmål og hjelp kan rettes til Rosenborg på sesongkort@rbk.no og 73822100 (hverdager kl. 8-16), eller ved å kontakte Ticketmasters callsenter på tlf 22828197 (hverdager kl. 9-16:30, lørdag kl. 10-14).

Annonse fra Eliteserien: