- Det blir litt spesielt

- Det er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Sarpsborg nå og få en ordentlig luke på dem, sier Anders Trondsen foran møtet med gamle lagkamerater på søndag.

Annonse:

Det ble en stor kveld på Lerkendal i går, med 3-1-seier over Vardar. Anders Trondsen erstattet navnebror Konradsen etter 77 minutter. 

- Det var veldig moro, og samtidig greit å komme inn på 3-0 da Vardar var ganske slitne. Det var også viktig for resten av gruppespillet at vi tok tre poeng, sier han dagen derpå til RBK.no. 

Var det også noe av grunnen til at du kom hit?

- Ja, det var det. Det er en drøm å spille ute i Europa, så det var en stor grunn til at jeg valgte Rosenborg. 

Nå er fokus derimot flyttet over til søndagens toppoppgjør, der Anders kommer til å stå ansikt-til-ansikt mot sine gamle lagkamerater i Sarpsborg. Trondsen innrømmer at det vil bli en anledning utenom det vanlige. 


- Det blir litt spesielt. Kanskje hadde det vært enda mer spesielt på Sarpsborg stadion. Men vi går ut for å ta seieren. Det er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Sarpsborg nå og få en ordentlig luke på dem, sier han.

Selv fikk han oppleve det sterke engasjementet fra Sarpsborg-fansen, da overgangen til Rosenborg ble offentlig kjent. Ikke alle var like begeistret over at 22-åringen fra Lillehammer skulle gå til hovedkonkurrenten i serien.  

- Det var noen som ikke var fullt så fornøyde, men jeg håper og tror de fleste skjønner valget. Jeg hadde lyst til å prøve meg på et høyere nivå, og det får jeg her. Jeg angrer ikke på det i det hele tatt, og forhåpentligvis scorer jeg på søndag. 

Rosenborg - Sarpsborg 08

  • Eliteserien, runde 23

  • Lerkendal stadion

  • Avspark 20:00

Annonse fra Eliteserien: