Hele Melhus på toppkampen!

RBK kommer på besøk til Gimse i forkant av storkampen RBK–Brann.

Annonse:

Til toppkampen mot Brann på Lerkendal er det Melhus som er den utvalgte kommunen som får en spesiell invitasjon fra Rosenborg og samarbeidspartner TrønderEnergi.

Aktiviteter på Lerkendal og billettilbud

Alle aldersbestemte idrettslag fra Melhus får mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter i forbindelse med RBK–Brann.

  • Småtroll
  • Ballhentere
  • Draktbærere
  • Innmarsj før kampstart
  • Møte spiller etter kamp

Linker for påmelding til aktivitetene finner man her.

Kjøp "Trøndelag på kamp"-billetten til kun kr 100,– (ordinær pris kr 380,–) på denne linken.

RBK og TrønderEnergi besøker Gimse

Torsdag 24. mai tar Rosenborg turen til Melhus kommune og Gimse. I samarbeid med Gimse IL skal vi lage show og røre på kunstgresset på Brekkåsen stadion. Vi tar med RBK-bussen fra Nettbuss, et par A-lagsspillere, maskoten Troillungen, fotballtrikser, RBK Shop, billettsalg, fotballinstruktører fra RBK Fotballskole og selveste seriemestertrofeet.

Vår samarbeidspartner TrønderEnergi tar med seg fotballdarten sin og byr opp til morsomme konkurranser.

Så her blir det moro for alle – barna kan spille fotball, man kan kjøpe seg Trøndelag på kamp-billetten og supporterutstyr, møte og ta selfies med spillerne, troillet og seriemester-trofeet. Alle i Melhus koer hjertelig velkommen klokka 17.00 på Brekkåsen stadion!

Hedersgjest

Til Brann-kampen vil vi også gi en ekstra invitasjon til én utvalgt gruppe, organisasjon, klubb eller forening i Melhus kommune. Sammen med kommunen velger vi ut en som fortjener å være hedersgjest på kampen. Invitasjonen inkluderer gratis kamp og transport tur/retur i samarbeid med Nettbuss.

Hvem får denne muligheten i Melhus? Vi kommer tilbake med mer.

Småtroll tar RBK-bussen til kamp

Nytt av året er at småtrollene – barna som blir plukket ut som maskoter og får gå inn på Lerkendal-matta hånd i hånd med spillerne – blir hentet i hjemkommunen med RBK-bussen fra Nettbuss, og kjørt hjem igjen etter kampen. Dette er bussen som kjører spillerne til Rosenborgs bortekamper.

Du kan lese mer om årets "Trøndelag på kamp" og se hvilke kommuner som er plukket ut til våre hjemmekamper her.

Annonse fra Eliteserien: