I motgang finnes det muligheter

Matthias Vilhjalmsson skriver på RBK.no om skaden og hvordan uka har vært.

Annonse:

Jeg vil starte med å takke alle for hyggelige meldinger og støtten jeg har fått de siste dagene fra utrolig mange i Fotball-Norge. Det har vært rørende.

Matti Vilhjalmsson ser fremover etter korsbåndsskaden.
Matti Vilhjalmsson ser fremover etter korsbåndsskaden.

Jeg må innrømme at det blir rart å ikke være med til Drammen i helgen. Jeg har vært med i hver eneste kamptropp siden jeg kom i juli 2015 og når man plutselig blir langtidsskadet, da sitter man igjen med mange følelser og tanker. Samme kveld som jeg ble skadet var jeg lei meg og tenkte hvorfor i all verden dette skjedde meg. Men dagen etter når jeg våknet fant jeg ut at det nytter ikke å føle synd på seg selv. Gjort er gjort!

Nå var det tid til å sette seg nye mål og finne det positive fremover. Nå har jeg faktisk masse tid til å bygge meg opp fysisk og mentalt, lære av de beste i landet, jeg kan bruke mer tid med familie og venner og jeg kan reise mer til Island. Men det mest positive er at nå har jeg masse tid til å gi bort gode råd til norsk ungdom og hjelpe dem til å utvikle seg som idrettsutøvere og mennesker. Utvikling av mennesker er noe jeg synes er veldig fascinerende, og derfor har jeg stor respekt for lærere, trenere og ledere generelt.

Å være profesjonell fotballspiller er et privilegium. Å drive med noe man elsker og at man kan faktisk tjene gode penger til å leve et godt liv, er fantastisk. Det er utrolig mange som har det verre enn hvordan jeg har det.

La oss støtte gutta utover høsten og jeg er ikke i tvil at det blir artig. Det er så mye kvalitet i alle ledd på laget, men vår største styrke er samholdet, kollektivet og vinnermentaliteten.

Dette skal vi gjøre sammen!

Mvh
Matti

Annonse fra Eliteserien: