Klart for 100-årsfeiring

Det er duket for 100-årsfeiring på fredag. Se det komplette programmet og bestill gratis billetter her.

Annonse:

Rosenborg Ballklub feirer sin 100-årsdag på fredag. Programmet på den store dagen er som følger:

Klokken 10.00: RBK Shop åpner, hvor det vil legges ut en gratulasjonsprotokoll hvor publikum kan legge igjen sin hilsen.

Fra klokken 14.00–17.00 sender NRK P1 ettermiddagssendingen sin direkte fra feiringen på Lerkendal.

Klokken 17.00 blir det markering på RBKs stiftelsesplass på Rosenborg (bak Rosenborg Park) med påfølgende folketog til Lerkendal.

Klokken 18.00 blir det kaffe, bursdagskake og underholdning på Nils Arne Eggens Plass, samtidig med en bilde- og vimpelutstilling på COOP-tribunen i 3. etasje. 

Klokken 19.00 åpnes stadion for publikum, og klokken 19.30 starter NRK sin direktesending fra folkefesten. Der vil det dukke opp mange kjente og kjære gjester. 

Klokka 19.50 fremfører Åge Aleksandersen sin nye versjon av Bilde tå´n Ivers sammen med Arve Tellefsen, Trondheimsolistene og Svartlamon Hardkor.

Klokken 20.00 starter All-star-kampen: Et RBK-lag bestående av spillere fra 1900-tallet møter et lag med spillere fra 2000-tallet. Det ene laget vil bli ledet av Nils Arne Eggen og Bjørn Hansen. Det andre blir ledet av Erik Hamrén og Trond Henriksen. Kampen arrangeres i samarbeid med NRK som sender direkte på NRK 2.

Klokka 21.20 blir det fyrverkeri og fremføring av Rosenborg-sangen (Dag og Torstein) med alle A-spillerne på plass.

SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET

Åge og Arve og solistene (2)

I tillegg til showkampen blir det historiske tilbakeblikk og urframføring av nyversjon av «Bilde tå'n Ivers» med Åge Aleksandersen, Arve Tellefsen, Trondheimsolistene og Svartlamon Hardkor. Torstein Flakne og Dag Ingebrigtsen drar opp til allsang fra indre bane i pausen og etter kampen.

Det hele avsluttes rundt 21:30 med Rosenborg-sangen, dagens RBK-spillere og fyrverkeri.

Billettene til kampen er gratis, men merk at den spilles på tvers av banehalvdelen som ligger mot Adressa-tribunen. (Det betyr altså at de beste billettene er å finne på nedre Adressa-tribune).

Billetter skaffer du deg gratis her! 


Annonse fra Eliteserien: