Kvartfinalen er i salg

Vålerenga i kvarten igjen. Sikre deg plass til kun 150,– når fjorårets cupexit skal revansjeres.

Annonse:

En travel RBK-høst setter snart i gang for fullt med innspurten og gullkamp i Eliteserien, og herlige dager med UEFA Europa League på Lerkendal. Midt oppe i dette kommer Vålerenga til Trondheim for kvartfinale i Norgesmesterskapet.

RBK–VIF, onsdag 26. sept. kl 20:00

I fjor møtte vi de også i kvartfinalen og den gangen ble det cupexit. For at drømmen om Ullevaal og cupfinalefest i starten av desember skal bli realitet for Trøndelag må Rosenborg slå tilbake.

Billettsalget starter i dag, og her kan man sikre seg plass over hele stadion til kun kr 150‚–/100‚–

Billetter kjøper du her

Ønsker støtte fra publikum

På spørsmål om hvorfor billettene til en så viktig kamp er priset såpass rimelig svarer daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug, følgende.

– Nå skal vi heldigvis spille mange kamper utover høsten. Samtidig kan det også være litt krevende for de som ønsker å følge oss å komme seg på alle kampene gjennom hele høsten. Derfor priser vi den slik, og håper med det at vi gir enda flere mulighet til å gå på kampen.

– Dette er en veldig viktig kamp for klubben og våre supportere. Vi ønsker så mange som mulig på Lerkendal for å støtte laget og heie oss videre mot Ullevaal, og vi håper at dette gjør folk enda mer gira på å gå på kampen.

Gjenkjøp for sesongkortkunder

Rosenborgs sesongkortkunder har gjenkjøp på sine faste plasser til lojalitetsrabatt.

Gjenkjøp gjøres her

Man kan også besøke RBK Shop på Lerkendal stadion for personlig betjening, eller ringe Ticketmasters kundeservice på 22 82 81 97.

Gjenkjøpsfristen er tirsdag 25. september kl 12:00.

Kjøpshjelp

Ved eventuelle utfordringer med kjøp/gjenkjøp kan man kontakte Rosenborgs billettavdeling på 73 82 21 00 (hverdager 8–16) eller sende epost til billett@rbk.no 

NB! Problemer knyttet til innlogging og brukernavn/passord rettes til Ticketmaster kundeservice på 22 82 81 97 (hverdager 8–16, lørdag 10–14). 

RBK Shop er åpen for kjøpshjelp hverdager kl 10–18 og lørdag kl 10–15.

Annonse fra Eliteserien: