Ledig stilling i Rosenborg

Rosenborg Ballklub søker materialforvalter.

Annonse:

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Klubben har gjennom sin mangeårige deltakelse i Champions League fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon er «Alltid Europa». Vi skal ha høye sportslige målsettinger, spille artig og angrepsvillig fotball og ha en organisasjon preget av god økonomistyring samt fornøyde og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklubs verdigrunnlag er fundamentet i klubben og er det vi vil skal prege kulturen i klubben.

Vi søker:

Materialforvalter (100% stilling)

Støttefunksjonene rundt våre lag på både A og på SalMar Akademiet er viktige funksjoner for at våre lag og spillere skal kunne innfri klubbens ambisjon.  Praktiske forberedelser og tilrettelegging for trening og kamp er nødvendig for at vi skal prestere slik det er ønskelig. Vi har behov for å styrke oss på dette området og funksjonen som Materialforvalter er sentral både mot spillere, trenere og leverandører.

Som Materialforvalter skal du jobbe med klubbens avtale mot Adidas (utstyr) samt etablere systemer for uttak og kontroll med utstyr (klær, sko). Du vil inngå i turnus sammen med våre øvrige materialforvaltere og være ansvarlig for klær og utstyr i forbindelse med trening og kamp.

Du må være systematisk og strukturert, ha stor arbeidskapasitet, opptre pålitelig og kunne samarbeide godt med andre.

Erfaring fra logistikkarbeid anses som en fordel.

Stillingen følger kamp- og treningskalenderen, og både helge- og høytidsarbeid må påregnes.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Utviklingsleder SalMar Akademiet   Tore Grønning tlf. 907 61 540  eller sportslig Leder Stig Inge Bjørnebye, tlf. 970 25 555.

Kortfattet søknad sendes [email protected],senest 20. februar.

Annonse fra Eliteserien: