Samuel og Birger besøkte Berkåk

Før Start-kampen tok Rosenborg turen til Rennebu som var plukket ut som årets første "Trøndelag på kamp"-kommune.

Annonse:

Nærmere 400 barn og voksne hadde møtt opp på idrettsplassen i Berkåk sentrum onsdag ettermiddag i forrige uke. Størst oppmerksomhet fikk naturlig nok RBK-spillerene Samuel Adegbenro og Birger Meling.

Begge bidro entusiastisk som trenere for barna på fotballbanene, og Birger heiv seg etter hvert også med som spiller. Deretter gikk mesteparten av tiden med på å skrive autografer og stille opp foto med barna.

– Rennebu har produsert flere talenter tidligere, og jeg vil tro at motivasjonen ikke blir mindre blant våre unge etter dette, sa en entusiastisk ordfører Ola Øie.

Nytt "Trøndelag på kamp"-konsept i 2018

Sammen med partner TrønderEnergi reiser Rosenborg Ballklub ut til utvalgte kommuner i forkant av enkelte av årets hjemmekamper. Målet er å lage show og røre for å skape glede og entusiasme i kommunen.

Nettbuss kom kjørende med RBK-bussen og instruktører fra RBK Fotballskole satte i gang barna med fotballsparking. I tillegg var det mulig å lære seg triks av fotballtrikser Daniel Nilsen, eller prøve fotballdarten til TrønderEnergi.

Se video fra besøket på Berkåk under.


Besøket ble organisert i samarbeid med Rennebu IL, og sportslig leder Olav Stavne var godt fornøyd med aktiviteten på kunstgresset.

– I våre øyne ble dette en suksess fra begynnelse til slutt. Flere hundre små og store RBK-interesserte møtte opp. Vi som vertskap er meget godt fornøyd med planleggingen og gjennomføringen sammen med RBK, TrønderEnergi og Rennebu kommune.

Foran neste kamp, hjemme mot Ranheim, er det Malvik som er den utvalgte kommunen. Alle aldersbestemte lag i kommunen har nå mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter, og samtlige i kommunene kan kjøpe seg "Trøndelag på kamp"-billetten til kun kr 100,–.

IMG_3378
Birger Meling og Samuel Adegbenro var trenere på hvert sitt lag.
Annonse fra Eliteserien: