Sesongkort 2018

Her finner du nærmere informasjon om hvordan du kjøper sesongkort på Lerkendal.

Annonse:

Om du ønsker å følge Rosenborg gjennom sesongen fra din egen faste plass på Lerkendal stadion er sesongkort løsningen for deg. Her er du garantert opplevelser gjennom en hel sesong - samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, første runde i kvalifisering til Champions League og NM, pluss forkjøpsrett til fordelspris på øvrige runder og eventuelt gruppespill i Europa.

I jubileumssesongen økte sesongkortsalget på Lerkendal ytterligere og RBKs sesongkortfamilie rommer godt over 10.000 troill. Basert på publikumssnittet gjennom sesongen og sesongkortsalget så langt, ser det ut til at 2018 sesongen blir et nytt Lekendal-eventyr.

Slik kjøper du

Kjøp sesongkort og les mer om priser og fordeler på vår egen sesongkortside eller besøk RBK Shop på Lerkendal stadion.

Gjenkjøp

Har du hatt sesongkort på Lerkendal i 2017 så kjøper du igjen din plass gjennom Ticketmaster. Logg inn med din epostadresse og passord. Kontakt Ticketmaster callsenter på 22 82 81 97 ved problemer med innlogging.

Kjøpshjelp

Spørsmål om sesongkort kan du sende til sesongkort@rbk.no eller ring 73 82 21 00. Telefonen er åpen hverdager fra 8-16.

Du kan også ringe Ticketmaster callsenter på 22 82 81 97. Åpent hverdager kl 8-16:30 og lørdag 10-14. 

Ønsker du personlig betjening kan du stikke innom RBK Shop. Åpen hverdager kl 10-18 og lørdag 10-15.

Hvorfor sesongkort?

I tillegg til fast plass på Lerkendal til samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, får du gratis inngang t.o.m. 4. runde NM og første kvalifiseringsrunde til Europacup. Deretter har du gjenkjøpsrett i resterende NM-runder t.o.m. semifinale, til resterende kvalifiseringsrunder og gruppespill Europacup, alt til lojalitetsrabatt. I tillegg har du prioritet på cupfinalebilletter, samt rabatt i RBK Shop.

Les mer om hvor mye du kan spare, priser og fordeler/betingelser på Rosenborgs landingsside for sesongkort. Her kan du lese om de ulike kategoriene vi tilbyr, med tilhørende plassering på stadion, fordeler, priser og betalingsmåter. Der finner du også en priskalkulator som hjelper publikum med å velge best egnede løsning blant alternativene.

Uthenting av sesongkort

Jubileumsåret er nå omme og i den sammenheng skal samtlige ha nye sesongkort i 2018, både nye sesongkortkunder og eksisterende kunder som foretar gjenkjøp. Sesongkort fra fjorårets sesong vil ikke fungere som inngangsbevis sesongen 2018.

De nye kortene kan nå hentes ut i RBK Shop på Lerkendal Stadion. Alle som bor langt unna og/eller er forhindret å besøke Shopen kan kontakte klubben på sesongkort@rbk.no for å avtale sending per post. 

De nye sesongkortene

Et flomlysbelagt Lerkendal pryder forsiden på neste sesongs kort, med uthevet RBK-logo med stjerner i glitrende gull. På baksiden er oppsettet litt annerledes enn tidligere. Strekkoden er borte og nå skal QR-kode benyttes til skanning i adgangskontrollen på stadion. QR-koder er mer effektive og tåler mer "røff" behandling uten at det skal gå utover lesbarheten i koden.

Kundedata er den samme med kundenummer, navn, inngang, rad, felt og plass. Foruten RBK, hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 og Eliteserien-logo kan man skimte et bilde av Kjernen i bakgrunnen.

SK2018_2[4]
Annonse fra Eliteserien: