Kjøp sesongkort 2019!

Her han du lese alt om sesongkorttilbudet for neste sesong.

Annonse:

Seriegull nummer 26 er i boks, og allerede nå kan du sikre deg sesongkort til neste sesong. Fast plass – til beste pris – er populært på Lerkendal. Denne sesongen ble det nok en gang solgt over 10.000 sesongkortplasser.

Har du sesongkort i år?

Ønsker du å kjøpe igjen dine plasser for 2019 logger du deg inn hos Ticketmaster og velger "Gjenkjøp". Du kan også besøke RBK Shop på Lerkendal for personlig betjening.

Spørsmål knyttet til passord/brukernavn rettes til Ticketmaster på 22 82 81 97. Andre spørsmål rettes til Rosenborgs billettavdeling på [email protected] eller 73 82 21 00.

Fordelene med sesongkort

  • Din egen faste plass på Lerkendal
  • Til beste pris
  • Inkludert er samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, NM (t.o.m. 4. runde) og første kvalikrunde til UEFA Champions League.
  • Gjenkjøp på din plass til resterende kamper i NM, kvalik og gruppespill i Europa – til rabattert pris.
  • Prioritet på billetter ved cupfinale
  • Fast rabatt i RBK Shop (butikk og nettbutikk)
  • Handledager med utvidede rabatter i RBK Shop.
  • Mulighet til å kjøpe vennebilletter på fem utvalgte Eliteserie-kamper (kr 100,– over hele stadion)

Ungdom – ny kategori i 2019

På Lerkendal er man definert som barn frem til fylte 16 år. Fra 2019-sesongen introduserer RBK kategorien ungdom, for de mellom 16–26 år.

Kategorien er tilgjengelig på alle fire tribuner, og du får en rimeligere pris enn voksen. Du kan feks ha sesongkort på langsiden (kategori HVIT) til kr 1.398,–. Det vil si  93,– kroner per kamp.

Les om våre kategorier her

Uendret pris for barn, familier og Kjernen

I 2019-sesongen har vi valgt å fryse billettprisene for barn, familier, studenter, Kjernen, honnør og rullestol.

– Grunnen til at vi gjør dette er at vi ønsker flere barn og familier til Lerkendal – og samtidig legge til rette for grupper som kanskje er litt mer prissensitive enn andre, sier daglig leder i RBK, Tove Moe Dyhaug.

– Så er det vanskelig å beskrive hvor mye Kjernen betyr for stemningen på Lerkendal. I år føltes det definitivt riktig å fryse prisen på Øvre Øst. Kall det gjerne at vi gir noe tilbake.

Se prisoversikt her

Nye sesongkort i 2019

Alle skal ha nye sesongkort til neste sesong – også eksisterende kunder. Forsiden på det nye kortet ser du i bildet øverst i saken. De nye sesongkortene ankommer mot slutten av november. Og alle vil få beskjed straks kortene er ankommet og klare for henting.

Få med signert julekort

Vi kommer til å gjenta suksessen med å tilby alle som kjøper sesongkort – og som ønsker å gi de bort til jul, spesialtilpassede julekort med signatur fra en av våre spillere. Her lønner det seg å være kjapt ute, da julekortene de to siste årene har blitt revet vekk.

Vi legger ut sak straks julekortene er tilgjengelig i RBK Shop.

Gratis sesongkort for ledsager

I 2019 får samtlige sesongkortkunder med behov for ledsager sesongkortet til sin ledsager inkludert, kostnadsfritt.

Kjøp før jul – spar penger

De som hiver seg rundt og kjøper før 21. desember kan spare over kr 500‚– per sesongkort. Rabattfristen gjelder både nye og gamle sesongkortkunder.

Se hva du sparer her

Egen sesongkortside

For mer informasjon om kategorier, fordeler og priser besøker du Rosenborgs egne nettsider for sesongkort. Her kan du finne ut hva som passer best for deg, benytte deg av vår priskalkulator og gå videre til kjøpssiden.

Dersom du ønsker personlig betjening kan du besøke RBK Shop på Lerkendal. Spørsmål om sesongkort rettes til Rosenborgs billettavdeling på [email protected] eller 73 82 20 21.

Annonse fra Eliteserien: