Sesongkortene er her!

De nye sesongkortene er klare for henting i RBK Shop på Lerkendal.

Annonse:

Sesongkortene for 2019 sesongen har ankommet Lerkendal og er klare for uthenting i RBK Shop fra og med tirsdag 4. desember.

Samtlige sesongkortkunder skal ha nye sesongkort i 2019, både nye kunder og eksisterende sesongkortinnehavere som foretar gjenkjøp.

RBK Shop har åpent hverdager kl. 10–18 og lørdag kl 10–15. RBK Shop kjører også egne tilbud til sesongkortkjøpere i butikken. Kanskje gode julegavetips?

Tilbud voksen: Bilde ta’n Ivers krus 129,– (ord.pris 199,–).
Tilbud barn: Matboks Lerkendal 59,– (ord. pris 99,–)

De som bor langt unna og/eller er absolutt forhindret å hente kort i RBK Shop kan få de tilsendt per post. I så fall må vedkommende kontakte oss på [email protected]  

2019-sesongkortet

Forsiden er inspirert av skjerfhav på Lerkendal. Rosenborg-supportere som står med flaggene hevet over hodet og synger "Bilde ta'n Ivers" av full hals er et vakkert syn, og pryder derfor årets forside. Sesongkort Lerkendal står påskrevet med sesongkort 2019 font/design, og i tillegg er RBK-logo uthevet med stjerner i glitrende/glinsende gull.

På baksiden er oppsettet det samme som i fjor. QR-koden benyttes igjen, og oppsett kundedata er den samme med kundenummer, navn, inngang, rad, felt og plass. Foruten RBK, hovedsamarbeidspartner SpareBank1 – og Eliteseriens logoer kan man skimte et bilde av Kjernen og skjerfhav i bakgrunnen både i topp og bunn.

Gi sesongkort med signert julekort

Alle som kjøper sesongkort før jul kan få med en signert julehilsen fra en av våre spillere.

A-laget arrangerte forleden juleverksted og her benyttet de fleste av spillerne anledningen til å signere julekort. Disse kortene skal brukes som omslag til sesongkort for 2019. Julekortene er først og fremst øremerket de som ønsker å gi bort sesongkort som julegave, men også alle som fornyer sesongkortene til seg selv og/eller sine kan selvsagt også få med et julekort for å gjøre gjenkjøpet  enda litt gjevere.

De signerte julekortene fås i RBK Shop på Lerkendal. Om du skal kjøpe, eller allerede har rukket å kjøpe/gjenkjøpe kan du ta turen innom og velge blant de julekortene vi har tilgjengelig.

Les mer om signerte julekort her.

Spar penger – kjøp før 21. des

Sesongkortsalget er altså i gang for fullt og mange har rabattfristen i tankene når de kjøper før jul. Om du kjøper sesongkort innen 21. desember (kl. 12 formiddag) får man nemlig aller rimeligste pris. Dette gjelder både for nykjøp og gjenkjøp.

Informasjon og kjøp av sesongkort

Les mer om hvor mye du kan spare, priser og fordeler/betingelser på Rosenborgs landingsside for sesongkort. Her kan du lese om de ulike kategoriene vi tilbyr, med tilhørende plassering på stadion, fordeler, priser og betalingsmåter. Der finner du også en priskalkulator som hjelper publikum med å velge best egnede løsning blant alternativene.

RBKs sesongkortside finner du her

Om du ønsker personlig kjøpshjelp er det selvsagt også mulig å kjøpe sesongkortkortet i Shopen, og da er det selvsagt enkelt å ta med seg et signert julekort i samme slengen.

Spørsmål og hjelp kan rettes til Rosenborg på [email protected] og 73 82 21 00 (hverdager kl. 8–16), eller ved å kontakte Ticketmasters callsenter på tlf 22 82 81 97 (hverdager kl. 9–16:30, lørdag kl. 10–14).

Gjenkjøp av sesongkort

Sesongkortkundene finner sitt/sine sesongkort klart/klare for gjenkjøp her.

Annonse fra Eliteserien: