Stilling ledig

Vi søker Prosjektmedarbeider RBK Skolen.

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Klubben har gjennom sin mangeårige deltakelse i Champions League fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon er «Alltid Europa». Vi skal ha høye sportslige målsettinger, spille artig og angrepsvillig fotball og ha en organisasjon preget av god økonomistyring samt fornøyde og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklubs verdigrunnlag er fundamentet i klubben og er det vi vil skal prege kulturen i klubben.

RBK skolen omfatter tilbud til gutter og jenter og er påmeldingsbasert. I 2017 arrangerer vi ulike fotballtiltak for ca. 2000 barn. Rosenborg er ansvarlig for RBK Fotballskole på sommeren, KeeperExtra tre ganger hvert år, RBK Pluss vår og høst og RBK Fotball etter Skoletid gjennom skoleåret. RBK skolen er en del av klubbens samfunnsansvar.

Vi søker nå:

Prosjektmedarbeider RBK Skolen

Som Prosjektmedarbeider skal du planlegge, organisere og gjennomføre RBK skolens tiltak. Du vil gå inn i RBK Skolens team. En viktig del av stillingen er å ha god kontakt med deltakere, foresatte og andre involverte.

Stillingen som Prosjektmedarbeider i RBK skolen stiller krav til høy arbeidskapasitet, god orden og struktur, team-orientering, godt humør og evne til å kommunisere godt med barn, ungdom og foresatte. Et godt samarbeid med RBKs partnere er nødvendig.
Det er ønskelig med trenererfaring, og trenerkurs er en fordel. God muntlig og skriftlig framstillingsevne er nødvendig, samt generell datakunnskap. Stillingen rapporterer til Avdelingsleder for RBK skolen. Arbeidstid tilpasses tiltakene, noe helg og kveldsarbeid må påregnes.

Arbeidssted vil være Lerkendal. Stillingen er stipulert til 50-75 % stillingsandel.

Som Prosjektmedarbeider må du kunne representere Rosenborg i henhold til klubbens verdier og omdømme.

Søknaden behandles konfidensielt.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Avdelingsleder RBK skolen Camilla Herstad, tlf. 92 44 64 18

Kortfattet søknad sendes til ProsjektmedarbeiderRBKskolen@rbk.no innen 22. september

Annonse: