Tre på rad etter hjemmeseier mot Start

Tore Reginiussen scoret årets første og Anders Ågnes Konradsen feiret sin nye RBK-kontrakt med å forlenge sin solide hjemmestatistikk da RBK slo Start på Lerkendal.

Foto over: Knut Inge Røstad

Rosenborg brukte bare minuttet på å sette Start under press på Lerkendal. Anders Ågnes Konradsen kom til en heading fra langt hold, men traff like utenfor krysset.

Overtaket vedvarte og etter 11 minutter var nummer 11 nær ved å gjøre det store. På et innlegg fra høyre hælflikket Yann-Erik de Lanlay ballen mot mål, men traff stanga! Vingen nære et svært pent mål.

Like før pause var Rosenborg igjen nære. Nicklas Bendtner knuste sin oppasser i lufta utenfor kanten av 16-meteren og headet til Alexander Søderlund som brystet ballen tilbake til dansken. Bendtner klinket til på halv volley, men keeper gjorde en god redning.

Andre omgang var bare to minutter gammel da Rosenborg fant veien til mål. Et presist slått hjørnespark fra Birger Meling fant Tore Reginiussen på bakre stolpe, og midtstopperen dominerte i lufta i da han stanget ballen kontant i nettet!

Hansen stengte igjen

Gjestene fra Kristiansand fikk justert seg etter scoringen og kom skulle også komme til en stor sjanse midtvegs i omgangen. Mathias Bringaker satte André Hansen på prøve med en heading fra kloss hold, men Rosenborg keeper sto frem med en solid redning.

Rosenborg fikk til slutt låst av kampen og da Rafik Zekhnini, presset av tre motspillere lurte bort hele gjengen med en lekker finte på overtid og fikk lagt inn, luktet Konradsen feiring av ny kontrakt på den påfølgende returen. Midtbanespilleren hadde scoret i begge de to første hjemmekampene og lot ikke muligheten gå fra seg. Fra 18 meter klinket han til og Start-keeper Jonas Deumeland kunne bare høre suset i nettet bak seg! Rosenborg vant 2-0, den tredje seieren på rad i Eliteserien!

Anders Ågnes Konradsen fjernet enhver tvil med sitt kanonskudd på overtid!
GAME OVER: Anders Ågnes Konradsen fjernet enhver tvil med sitt kanonskudd på overtid!

Rosenborg - Start (0-0) 2-0