Vi søker kommunikasjons-medarbeider

Rosenborg søker kommunikasjonsmedarbeider.

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Klubben har gjennom sin mangeårige deltakelse i Champions League fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon er «Alltid Europa». Vi skal ha høye sportslige målsettinger, spille artig og angrepsvillig fotball og ha en organisasjon preget av god økonomistyring samt fornøyde og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklubs verdigrunnlag er fundamentet i klubben og er det vi vil skal prege kulturen i klubben.

Rosenborg produserer eget journalistisk stoff på våre nettsider og i sosiale medier. Vi har blant annet omlag 230 000 følgere på Facebook og er i stadig vekst. Klubbens kommunikasjon med ulike grupper er sentralt i interessen for klubben og klubbens omdømme.

Vi søker nå:

Kommunikasjonsmedarbeider

Vi ønsker å ta Rosenborgs digitale posisjon ett steg videre med spesielt fokus på video og foto.

Som kommunikasjonsmedarbeider inngår du i vår redaksjon som har ansvar for å produsere stoff til våre ulike kanaler (RBK.no, Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Youtube). Du vil være en viktig ressurs i vår redaksjon og også bidra i storskjermproduksjon på kampdag og levere videoinnhold til vår salgsavdeling.

Du må kunne produsere engasjerende videoinnhold, gode historier på alle våre digitale plattformer og dekke Rosenborg på en skriftlig måte som vekker nysgjerrighet. Du må jobbe med idéutvikling og sørge for at Rosenborgs merkevare styrkes gjennom våre historier.

Vi ønsker at du har erfaring fra redaksjonelt arbeid, gjerne nettjournalistikk, og god formidlingsevne gjennom bilder og tekst.

Erfaring som fotograf og redigeringserfaring fra Photoshop og Premiere Pro er en fordel.

Du må ha god kjennskap til sosiale medier, vite hva som kreves for lykkes i de ulike kanalene og vise en god forståelse for hva som er bruker- og delevennlig i sosiale medier.

Vi stiller krav til relevant høyere utdanning.

Du må kunne arbeide selvstendig, ha fotballinteresse, utvise stor arbeidskapasitet innenfor en virksomhet med meget høy dynamikk og tempo samt evne å jobbe under tidspress.

Din søknad vil bli behandlet konfidensielt.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Redaksjonssjef Jørgen Stenseth, tlf. 92 66 81 24 eller til Organisasjonssjef Trond Alstad, tlf. 93 08 57 40.

Kortfattet søknad sendes kommunikasjonsmedarbeider@rbk.no innen 18. november

Annonse: