Vi søker Lagleder til FFU-laget

Vi søker Lagleder til klubbens lag for fysisk utviklingshemmede spillere.

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Klubben har gjennom sin mangeårige deltakelse i Champions League og Europe League fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon er «Alltid Europa». Vi skal ha høye sportslige målsettinger, spille artig og angrepsvillig fotball og ha en organisasjon preget av god økonomistyring samt fornøyde og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklubs verdigrunnlag er fundamentet i klubben og er det vi vil skal prege kulturen i klubben.

Rosenborg FFU er klubbens lag for fysisk utviklingshemmede spillere.

Vi søker nå:

Lagleder FFU-laget

Vi søker nå etter lagleder for vårt FFU-lag. FFU-laget trener 1-2 ganger pr. uke, deltar i turneringer og har 8 kampdager i løpet av sesongen. Laget trener på Lerkendal på kveldstid. I januar og februar trener vi innendørs. Alle kampdagene og turneringene foregår på helg.

Som Lagleder vil du få ansvar for å lede treninger, kamper og være ansvarlig for laget i turneringer. Du vil også være administrativt ansvarlig for laget og ha ansvar for bestilling av utstyr, påmelding til turneringer og rekruttering av spillere. Du vil jobbe i team med en annen lagleder.

Stillingen krever at du liker å jobbe med mennesker, og at du kan jobbe selvstendig. Det er en fordel med relevant utdannelse, for eksempel innenfor pedagogikk eller annet arbeid med mennesker, eller at du går et relevant utdannelsesløp. Jobben kan godt kombineres med studier/jobb, da det meste gjøres på kveldstid og helg.

Spørsmål angående stillingen kan rettes til Prosjektmedarbeider RBK Skolen, Simon Evjen – simon.evjen@rbk.no, tlf. 928 63 513

Søknad sendes til stilling@rbk.no innen 15. januar

Annonse fra Eliteserien: