Vil du jobbe på kampdag?

Vi søker serviceinnstilte og initiativrike medarbeidere på kampdag.

Annonse:

I 2017 tok Rosenborg Ballklub sitt 25. seriemesterskap, og det tredje året på rad vi løftet seriemesterskappokalen. I tillegg spilte vi i gruppespill UEFA Europa League. I 2016 arrangerte klubben UEFA SuperCup mellom Real Madrid og Sevilla på Lerkendal, og fra før vet vi at UEFA har Rosenborg og Lerkendal høyt oppe på sine rangeringer når det gjelder kampopplevelse. Mye av dette skyldes måten klubben med sine verter håndterer publikum og sikkerhet på. Vi akter å bli enda bedre i 2018 og søker nå crew (verter) til Rosenborg Ballklubs hjemmekamper. Som crew vil du få en viktig rolle og skal representere Rosenborg på en stolt og verdig måte.

Vi søker serviceinnstilte og initiativrike medarbeidere.

Vi tilbyr

Trondheims mest spennende og pulserende vertskapsjobb. Våre hjemmekamper på Lerkendal trakk i 2017 i snitt 17.600 tilskuere i Eliteserien og er et av de største faste kulturarrangementet i Norge hver 14. dag.

Kvalifikasjoner

  • Over 18 år
  • Serviceinnstilt
  • Pliktoppfyllende og pålitelig
  • Positiv og løsningsorientert
  • Viser initiativ, også i hektiske perioder
  • Strukturert og nøyaktig

Arbeidsoppgavene innebærer visitering, parkering, billettkontroll med mer. Du forplikter deg samtidig til å være på de fleste av Rosenborgs hjemmekamper.

Vil du være med på laget, send inn din interesse til anne.berit.sorensen@rbk.no

Ved spørsmål kan du ringe Anne Berit Sørensen 488 69 009
Fortell litt om deg selv, og gjerne hvorfor vi trenger akkurat deg!

Søknadsfrist: Snarest!

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Gjennom vår deltagelse i Champions League har klubben også fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon for årene fremover er «Alltid i Europa». For å nå dette må vi i tillegg til gode sportslige prestasjoner bygge en organisasjon som er preget av solid økonomi og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklub verdigrunnlag er fundamentet i klubben, og vi ønsker medarbeidere som lar seg motivere og engasjere av dette.

Annonse fra Eliteserien: