Verdigrunnlaget i Rosenborg

RBK-logo

Rosenborg Ballklub er en virksomhet som er bygd opp rundt kjerneproduktet; fotball. I takt med suksessen på fotballbanen har klubben utviklet seg, og den totale organiseringen av klubbens hele virksomhet er organisert i ulike selskaper. Felles for alle selskapene er klubbens verdigrunnlag og fundamenter. Noen gjør jobben sin på banen, andre utenfor. Vi har vi noen få, felles leveregler som beskriver og veileder oss. Disse levereglene - verdigrunnlaget - i Rosenborg Ballklub skal bidra til at Rosenborg er den klubben publikum ønsker å se, fotballspillere ønsker å spille for, og flinke folk ønsker å jobbe for.

Verdiene våre er verken hemmelige eller kompliserte. Verdiene skal være enkle og åpenbare. Skal du lykkes i Rosenborg, er det viktig at du forstår, aksepterer og etterlever disse verdiene. Da er du på god vei til å bli en verdifull medspiller og et viktig bidrag til Rosenborgs fremtidige suksess, både på og utenfor banen.

Alle som arbeider i Rosenborg har ett overordnet mål: Å skape et fotballag som spiler artig og angrepsvillig fotball. Alt vi gjør, både på og utenfor banen, skal bidra til at klubben lever opp til denne ambisjonen.

I Rosenborg har vi tradisjon for åpenhet og direkte kommunikasjon. Et åpent klubbhus, høy grad av tilgjengelighet og stor takhøyde skal være grunnleggende trekk i klubbens personlighet.

Vi skal derfor strekke oss så langt som praktisk mulig for å være imøtekommende og hjelpsomme overfor journalister, samarbeidspartnere, privatpersoner og andre.

Vi vet at stemninger smitter raskt, både de gode og de dårlige.

Vi skal ha en åpen, ærlig kommunikasjonskultur hvor vi snakker direkte til hverandre. I Rosenborg snakker vi med hverandre, ikke om hverandre!

I Rosenborg har vi beina godt plantet på jorda. Å vinne fotballkamper gjør oss ikke viktigere enn folk flest.

Vi er stolte av folkeligheten vår, og vet at et åpent klubbhus og ydmykhet overfor supporterne våre gir oss ballast til å tåle suksess. Vi snakker med og tar oss tid til alle, uansett status eller rolle.

Som ansatte i landets mest omtalte fotballklubb er vi, enten vi liker det eller ikke, alltid representanter for klubben vår. Dette setter strenge krav til hvordan vi oppfører oss også utenfor jobben. Vår folkelighet skal vises med handling – ikke bare ord.

Folkelighet som leveregel gjelder både internt og eksternt. I Rosenborg er ingen større enn andre. Her er alle ansatte like mye verdt – uansett stilling og funksjon.

Skal vi nå klubbens ambisjon må vi være preget av arbeidsglede og godt humør.

Godt humør er energiskapende, skjerper yteevnen og bygger bånd.

Sterkt engasjement er en sentral drivkraft i all positiv utvikling. I Rosenborg skal vi legge til rette for mennesker med sterkt engasjement for klubben.

I Rosenborg bryr vi oss om samfunnet omkring oss. Vårt engasjement skal gå langt utover det å vinne fotballkamper.

I Rosenborg er det en del av jobben – for alle ansatte – å gi tilbake til de som ikke er like heldigstilte som oss. Som en institusjon i Midt-Norge med sterk tro på idrettens positive rolle i samfunnet er det naturlig for Rosenborg å bidra til bedre forhold for idrettsutøvelse, særlig for barn og ungdom.

Som klubb og medmennesker stiller vi med glede opp der det er naturlig for oss å bidra, både i humanitære og sportslige prosjekter.

I Rosenborg skal du først og fremst få mulighet til å bli bedre på det du er god i fra før. Slik får du – og klubben – maksimal utnyttelse av dine sterke sider.

Det er viktig å gå på jobb eller banen for å være best mulig selv, men i RBK er det langt viktigere å gjøre medspillerne bedre. Som ansatte i Rosenborg skal vi sette våre kolleger i flest mulig situasjoner som de behersker godt, da blir resultatet best mulig. Ingen i klubben har noen egenverdi utover det å gjøre kjerneproduktet – fotballaget – best mulig.

Vi skal bruke godfotprinsippet også i vår omgang med omverdenen. Når vi bidrar til å gjøre tilskuerne og samarbeidspartnerne bedre, gjør vi samtidig Rosenborg bedre.

Jubel etter scoring mot Sandefjord
Siste nytt
Topper fortsatt Fair Play-tabellen
Rosenborg topper Fair play-tabellen i Tippeligaen etter 22 serierunder.
Pål André Helland, Vålerenga VIF - RBK
Siste nytt
Helland ute - Selnæs inne
Pål André Helland drar ikke til Oslo for å slutte seg til landslagstroppen. Ole Selnæs er...
John Hou Sæter landslag Norge
Siste nytt
Sæter ble matchvinner
John Hou Sæter scoret begge målene da U17-landslaget vant 2-1 over Sverige.
Billettservice logo
Siste nytt
Nå fungerer gjenkjøp
Billettservice har løst problemet: Nå kan du gjøre ditt gjenkjøp.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Topper fortsatt Fair Play-tab...

Helland ute - Selnæs inne

Sæter ble matchvinner

Nå fungerer gjenkjøp

Rosenborg gir 25 000 kroner til Redd Ba...

- Hjelp flyktningene i Europa

Mest lest
Strandberg klar for FC Krasnodar
Midtstopper Stefan Strandberg forlater ...
- Må legge igjen noen kroner til m...
Pål var i storhumør i bortegarderoben p...
Årets høyeste jubelbrøl
Består Emil trøndertesten?
Maskot-straff etter sisteplass
Se Alexander Sørloth ta 200 kilo i...

Partnere