Verdigrunnlaget i Rosenborg

 

Rosenborg Ballklub er en virksomhet som er bygd opp rundt kjerneproduktet; fotball. I takt med suksessen på fotballbanen har klubben utviklet seg, og den totale organiseringen av klubbens hele virksomhet er organisert i ulike selskaper. Felles for alle selskapene er klubbens verdigrunnlag og fundamenter. Noen gjør jobben sin på banen, andre utenfor. Vi har vi noen få, felles leveregler som beskriver og veileder oss. Disse levereglene - verdigrunnlaget - i Rosenborg Ballklub skal bidra til at Rosenborg er den klubben publikum ønsker å se, fotballspillere ønsker å spille for, og flinke folk ønsker å jobbe for.

Verdiene våre er verken hemmelige eller kompliserte. Verdiene skal være enkle og åpenbare. Skal du lykkes i Rosenborg, er det viktig at du forstår, aksepterer og etterlever disse verdiene. Da er du på god vei til å bli en verdifull medspiller og et viktig bidrag til Rosenborgs fremtidige suksess, både på og utenfor banen.

Alle som arbeider i Rosenborg har ett overordnet mål: Å skape et fotballag som spiler artig og angrepsvillig fotball. Alt vi gjør, både på og utenfor banen, skal bidra til at klubben lever opp til denne ambisjonen.

I Rosenborg har vi tradisjon for åpenhet og direkte kommunikasjon. Et åpent klubbhus, høy grad av tilgjengelighet og stor takhøyde skal være grunnleggende trekk i klubbens personlighet.

Vi skal derfor strekke oss så langt som praktisk mulig for å være imøtekommende og hjelpsomme overfor journalister, samarbeidspartnere, privatpersoner og andre.

Vi vet at stemninger smitter raskt, både de gode og de dårlige.

Vi skal ha en åpen, ærlig kommunikasjonskultur hvor vi snakker direkte til hverandre. I Rosenborg snakker vi med hverandre, ikke om hverandre!

I Rosenborg har vi beina godt plantet på jorda. Å vinne fotballkamper gjør oss ikke viktigere enn folk flest.

Vi er stolte av folkeligheten vår, og vet at et åpent klubbhus og ydmykhet overfor supporterne våre gir oss ballast til å tåle suksess. Vi snakker med og tar oss tid til alle, uansett status eller rolle.

Som ansatte i landets mest omtalte fotballklubb er vi, enten vi liker det eller ikke, alltid representanter for klubben vår. Dette setter strenge krav til hvordan vi oppfører oss også utenfor jobben. Vår folkelighet skal vises med handling – ikke bare ord.

Folkelighet som leveregel gjelder både internt og eksternt. I Rosenborg er ingen større enn andre. Her er alle ansatte like mye verdt – uansett stilling og funksjon.

Skal vi nå klubbens ambisjon må vi være preget av arbeidsglede og godt humør.

Godt humør er energiskapende, skjerper yteevnen og bygger bånd.

Sterkt engasjement er en sentral drivkraft i all positiv utvikling. I Rosenborg skal vi legge til rette for mennesker med sterkt engasjement for klubben.

I Rosenborg bryr vi oss om samfunnet omkring oss. Vårt engasjement skal gå langt utover det å vinne fotballkamper.

I Rosenborg er det en del av jobben – for alle ansatte – å gi tilbake til de som ikke er like heldigstilte som oss. Som en institusjon i Midt-Norge med sterk tro på idrettens positive rolle i samfunnet er det naturlig for Rosenborg å bidra til bedre forhold for idrettsutøvelse, særlig for barn og ungdom.

Som klubb og medmennesker stiller vi med glede opp der det er naturlig for oss å bidra, både i humanitære og sportslige prosjekter.

I Rosenborg skal du først og fremst få mulighet til å bli bedre på det du er god i fra før. Slik får du – og klubben – maksimal utnyttelse av dine sterke sider.

Det er viktig å gå på jobb eller banen for å være best mulig selv, men i RBK er det langt viktigere å gjøre medspillerne bedre. Som ansatte i Rosenborg skal vi sette våre kolleger i flest mulig situasjoner som de behersker godt, da blir resultatet best mulig. Ingen i klubben har noen egenverdi utover det å gjøre kjerneproduktet – fotballaget – best mulig.

Vi skal bruke godfotprinsippet også i vår omgang med omverdenen. Når vi bidrar til å gjøre tilskuerne og samarbeidspartnerne bedre, gjør vi samtidig Rosenborg bedre.

Roar Strand
Siste nytt
Strand skal bidra for Levanger
Roar Strand er innstilt som styremedlem i Levanger Fotballklubb.
Sivert Solli
Siste nytt
Solli med til La Manga: - Det blir kjempeartig
Sivert Solli blir med som førstereis til La Manga når a-laget reiser sørover på lørdag.
Emil Nielsen smil
Siste nytt
Troppen som reiser til La Manga
Lørdag reiser Rosenborg på siste treningsleir før sesongstart.
Mikkel Jensen Levanger
Siste nytt
Jensen trener med RBK på nytt
Mikkel Jensen er tilbake på RBK-treningen denne uka.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Strand skal bidra for Levange...

Solli med til La Manga: - Det...

Troppen som reiser til La Manga

Jensen trener med RBK på nytt

Ny runde med KeeperExtra

Örlund klar for ny klubb

Mest lest
Består Emil trøndertesten?
Pål André Helland og Ole Selnæs sjekker...
Maskot-straff etter sisteplass
Rosenborgs ferskeste forsvarsspiller må...
Se Alexander Sørloth ta 200 kilo i...
- Snart er Ole mann
- Hvem er mest populær hos damene?
- Jeg trenger kjærlighet

Partnere