G Travel

Om G Travel

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder og er den forretningsreisendes klare valg. Vi tar hensyn til både funksjonalitet og bedriftens strategiske reisepolicy. G Travel fungerer som en avtalepartner inn mot flyselskap, leiebil, hoteller og kredittkortselskap, alt for å sikre best mulig reise for den ansatte.

Vi gir deg som kunde:
Trygghet, tilgjengelighet og rådgivning.

Gruppe og konferanse:
Vårt mål er å skape suksesshistorier sammen med våre kunder, enten de bare skal nyte eller setter faglige mål for turen. Vi organiserer og administrerer reise og all logistikk på alt fra en enkel gruppereise til en konferanse med flere hundre deltakere

Ferie:
Vi skreddersyr også dine feriedrømmer - G Travel Getaway er din lokale samarbeidspartner for dine ferie- og fotballreiser. I Trøndelag finner du oss på Orkanger, Verdal og Trondheim.

Opplev stemningen med G Travel Fotball:
Har du drømt om å se Lionel Messi og Barcelonas stjernegalleri live, eller om å oppleve atmosfæren på de største arenaene i England, Tyskland og Italia?
Ett av Norges beste byrå for sportsreiser ligger naturligvis i fotballhovedstaden Trondheim, og vi i G Travel Fotball har pakketurer til alle de store europeiske ligaene. Vi skreddersyr selvfølgelig reisen fullt og helt etter dine ønsker.

Om G Travel

  • Partnernivå: Nettverkspartner

  • Bransje: Reisebyrå

  • Antall ansatte: 48

  • Postadresse: Dronningens gt. 1A, 7011 Trondheim

  • Webadresse: http://www.gtravel.no