Møller Bil Trondheim

Hos Møller Bil Trondheim selger vi Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, samt Audi. I tillegg til at vi tilbyr en rekke tjenester innen service. Er du på jakt etter ny eller brukt bil er du velkommen til å komme innom oss og se bilene vi har utstilt, og få hjelp til å velge den beste bilen for deg.

Om Møller Bil Trondheim

Møller Bil er Trondheims ledende leverandør av bil og bilhold og er et heleid datterselskap i Møller Mobility Group. Vår kjernevirksomhet er salg og service av Volkswagen, Audi og Volkswagen nyttekjøretøy.

Vi har også alle bilrelaterte tjenester under samme tak som; Finansiering, leasing, biladministrasjon, mekanisk verksted, personlig servicemottaker, dele- og tilbehørssalg, dekk/
dekkhotell, bilinnredninger.

Vi har også landets mest moderne skadesenter med Smart Repair og glassreparasjoner. Vårt bruktbilsenter er et av Norges største.

Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene gjennom de beste medarbeiderne. For oss handler bil om mennesker!

Våre kunder er både private kunder, små og store næringskunder, nasjonale kjeder samt det offentlige. Vi selger ca 3800 biler, nytt og brukt pr år, som tilsvarer ca 16 biler pr åpningsdag.

Om Møller Bil Trondheim