OBOS

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2018 hadde OBOS over 450 000 medlemmer som kan nyte godt av en rekke medlemsfordeler, deriblant forkjøpsrett i alle nye boligprosjekter.

Om OBOS

OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

I dag har OBOS medlemmer i de fleste av Norges kommuner, og vi er etablert i de største byene i landet - blant annet i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad og Ålesund.

OBOS-konsernet har i tillegg en omfattende virksomhet innen boligutvikling i Sverige gjennom OBOS Sverige, med merkevarene Myresjöhus og Smålandshus, samt gjennom Kärnhem. Disse merkevarene ble en del av OBOS-konsernet ved kjøpet av BWG Homes. Samtidig ble Block Watne i Norge et heleid OBOS-selskap.

For de fleste av de over 450 000 medlemmene i Norge er det forkjøpsretten som oppleves som den største fordelen. Vi i OBOS og Block Watne har satt oss som mål om å bli den foretrukne boligleverandøren. Sjekk ut våre flotte prosjekter i Trøndelag på våre nettsider: www.obos.no og www.blockwatne.no.

Om OBOS

  • Partnernivå: Samarbeidspartner

  • Antall ansatte: 2600

  • Postadresse: Strandveien 43, 7067 Trondheim

  • Webadresse: http://www.obos.no

Nyheter om partnere

Se flere nyheter