Fordeling av billetter

Med kun 600 plasser tilgjengelig vil sesongkortkunder prioriteres i fordelingen. Ingen billetter blir lagt ut for vanlig salg.

Annonse:

Nå er det snart seriepremiere for sesongen 2021. For vår del sparkes Eliteserien i gang søndag med bortekamp på Intility Arena mot Vålerenga. Torsdag 13. mai kl 20:00 er det så klart for årets første hjemmekamp, da Rosenborg tar i mot Viking på Lerkendal.

Etter et krevende år med koronapandemi både håper og tror vi at vi skal få muligheten til å fylle stadion med Rosenborg-fans igjen i løpet av 2021.

Men nå i starten er kapasiteten begrenset til 600 tilskuere – og dere med sesongkort prioriteres selvfølgelig i fordelingen. Det er ingen billetter tilgjengelig for bortesupportere og det vil ikke bli lagt ut billetter for vanlig salg.

De 600 billettene blir fordelt slik

  • 440 til sesongkortkunder
  • 160 til partnere og VIP-kunder

Generelt

Lerkendal stadion blir delt inn i tre kohorter á 200 personer, så den totale kapasiteten er 600 tilskuere.

Sesongkortkundene som blir trukket ut får blitt tildelt et nummerert sete, som ikke nødvendigvis er sitt eget faste på tribunen. Dette da vi må overholde kravet om avstand som står i protokollen.

Plassen du har mottatt skal benyttes, det betyr at du ikke må sette deg en annen plass på tribunen.

Hvordan foregår trekningen?

Foran hver hjemmekamp sender vi ut e-post og SMS til alle sesongkortkunder som blir trukket ut. Der ber vi deg å melde tilbake dersom du ønsker å benytte deg av billetten. Du vil få tilbud om samme antall billetter som antallet sesongkort du har.

Har man ikke meldt tilbake innen fristen går muligheten videre til andre sesongkortkunder.

Når man har blitt trukket ut til kamp og takker ja så havner man bakerst i køen ved neste trekning.

Et par dager før kampen spilles starter vi utsending av billetter digitalt. Har du ikke mottatt billett innen 12:00 kampdag så ta kontakt (husk å sjekke søppelpost).

Spørsmål?

Har du spørsmål kontakt oss på [email protected] eller ring oss på 73 82 21 00

Hvis du blir tildelt billett og av en eller annen grunn ikke kan komme til kampen, så ber vi deg vennligst om å gi beskjed til [email protected] så andre kan få glede av plassen.

Kompensasjon? 

Dere vil selvsagt få refusjon for hele eller deler av SK-kjøpet i henhold til tapt arrangement.

Annonse fra Eliteserien: