Trøndelag på kamp

Sammen med partner TrønderEnergi skal RBK skape engasjement i hele Trøndelag!

Annonse:

Trøndelag på kamp er et prosjekt RBK startet sammen med TrønderEnergi i 2011.

Et tiltak iverksatt for å dyrke klubbens tilhørighet utenfor Trondheim, og for å få enda flere publikummere fra distriktene til Lerkendal. I dette arbeidet oppsøker klubben ulike kommuner og bydeler rundt om i Trøndelag for å skape engasjement rundt hjemmekampene, samt for å tette båndet mellom Rosenborg og publikum.

Her kan du lese mer om hvordan Trøndelag på kamp ble til.

Unike aktiviteter for idrettslag

Aldersbestemte Idrettslag/foreninger i de utvalgte distrikt(er)/kommune(r) får invitasjon fra Rosenborg med mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter som småtroll (maskot – følger spillerne ut på banen), ballhentere, draktbærere og gå innmarsj.

Under kan du lese mer om hver aktivitet:

Småtroll

Ballhentere

Draktbærere

Innmarsj

Hedersgjest

I samråd med kommunen velger Rosenborg ut én organisasjon/lag/forening e.l. som har gjort seg fortjent til en ekstra oppmerksomhet.

Denne Hedersgjesten blir hentet med buss i sin hjemkommune og får nyte kampen fra ekstra gode plasser på stadion, før de blir transportert hjem igjen etter kamp.

Billettilbud for hele kommunen

I tillegg får alle i området tilbud om å kjøpe Trøndelag på kamp-billetten til kun kr. 100,-.

Som regel vil kjøpslink til denne billetten legges tilgjengelig på lokale kommunale hjemmesider og distribueres geografisk i sosiale medier. Innbyggere i utvalgt Trøndelag på kamp-område kan også kjøpe direkte via kjøpslink i invitasjonen som blir lagt tilgjengelig i årets program.

Program og påmelding 2020

Her publiseres programmet for Trøndelag på kamp 2020, med oversikt over de områder som er trukket ut denne sesongen, og her finner du invitasjoner med linker til påmelding for de ulike aktivitetene og kjøp av Trøndelag på kamp-billetten.

Annonse fra Eliteserien: