Hardt straffet

Rosenborgs G16-lag tapte 0-5 mot Brann i Bergen, men prestasjonen var ikke like dårlig som resultatet.

Annonse:

Rosenborg startet kampen friskt og spilte Brann lavt i banen, og kom seg til noen gode muligheter mot et godt organisert Brann-lag.

- Laget fikk ikke omsatt sjanser til mål, ble vi mer utålmodige og spilte på oss unødvendige brudd som Brann straffet oss nådeløst på, forteller RBK-trener Vegard Skorstad.

Etter to kontringer og to dødballer ledet Brann 4-0 til pause i en omgang der Rosenborg hadde initiativet i store deler.

- Til pause gjør vi noen endringer og spiller langt mer tålmodig, i tillegg til at vi er flinkere til å ta ut kontringspunktene hos Brann. Vi gjør en god omgang, der vi skaper nok til å score flere mål, men det var litt stang ut hos oss i denne kampen, forteller Skorstad.

Midtveis får Brann et frispark på vår halvdel som de scorer på, som gjør at sluttresultatet blir 5-0.

- I banespillet gjør vi på mange måter en godkjent kamp. Vi spiller fint av presset til Brann og skaper flere gode muligheter. Vi har en jobb å gjøre i balansespillet vårt, for det kan ikke bli så store muligheter i mot de gangene vi spiller på oss brudd. Det føles skuffende å tape så stort i en kamp hvor vi har store deler av initiativet, men de er dyktigere enn oss i begge 16-meterne og vinner fortjent, sier han.

Her er kampfakta

Rosenborg 4-3-3:

Jørgen Hagensen (Isak Hassel 70`)

Petter Skar (Dennis Gaustad 45`) Aragon Vollan, Adrian Bråten (Thomas Tharalsen 60`) Markus Sørvik

Fredrik Sjøvold, Lasse Qvigstad, Marius Broholm

Emil Dyrseth (Deniz Sæther-Mehmetoglu 60`) Magnus Hammerås, Andrew Zubovic

Annonse fra Eliteserien: