Johnsen-debut for G16-landslaget

Vegard Johnsen fikk sine første minutter for G16-landslaget i firenasjonersturneringa i Nederland denne uka.

Angrepsspilleren Vegard Johnsen har tidligere to kamper på G15-landslaget, og var som eneste fra Rosenborg tatt ut i Gunnar Halles tropp til firenasjonersturneringa i Nederland, hvor Belgia, Nederland og Romania var motstandere.

I den første kampen mot Belgia, kom Vegard Johnsen inn etter 60 minutter. Da ledet allerede Norge 1-0. Belgia utlignet, men like før slutt sikret trønderen Edvard Sandvik Tagseth seieren fra krittmerket.

Vegard spilte den første omgangen mot Nederland, som dessverre endte med et knepent 1-2-tap. Han var ubenyttet reserve da Romania ble slått 2-1 i den siste kampen.