15 RBK-opplevelser med de du er mest glad i

Se RBKs sesongkort-tilbud for barn, honnør, ungdom og studenter.

Annonse:

Om 47 dager starter Eliteserie-fotballen igjen, og ei uke senere braker det løs med første hjemmekamp på Lerkendals grønne gressmatte. Billettene til kampen legges ut for salg først i midten av mars. Før den tid er det sesongkort som gjelder for å være sikret god plass. Da får man en hel sesong med RBK-opplevelser og egen fast plass til oppgjørene mot Molde, Brann, Ranheim, Lillestrøm, Vålerenga, 16. mai, samt alle andre seriekamper.

Sesongkort er også den rimeligste måten å oppleve Rosenborg på. Sammenlignet med ordinær billett er det gode penger å spare på å kjøpe hele sesongen i ett kort. På sesongkort.rbk.no kan du lese alt om fordelene med sesongkort, men her har du noen utvalgte eksempler.

(saken fortsetter under videoen)


Kun 36,– per kamp for barn

Rosenborg har et av de aller rimeligste sesongkort-tilbudene i Eliteserien for barn (t.o.m. 15 år). For voksne og barn som går på kamp sammen tilbyr vi kategorien "Familie" på Familietribunen (COOP-tribunen). Sesongkort for "Familie Barn" koster kun kr 540,–. Sesongkort for "Familie Voksen" koster 2.040,–. Det betyr at en familie på fire (to barn og to voksne) totalt betaler kr 5.160,– for en hel RBK-sesong. Eller man kan si at familien på fire betaler kr 344,– totalt per kamp.

Rett foran Familietribunen ligger Nils Arne Eggens plass, hvor Fanzone rigges med aktiviteter og underholdning før kampen. Her kan familien ta turen først for en matbit, delta i aktiviteter og konkurranser, møte og ta selfie med Troillet, spille fotball, og blir klar til kamp med ansiktsmaling og supportereffekter.

Sitt på langsida til 165,– per kamp

På langsidene, SpareBank1 og Pepsi Max-tribune, kan man velge mellom kategoriene "Gull" (midten), "Svart" (nærmest midten) og "Hvit" (sidene). Om man velger kategori "Hvit", som er tilgjengelig både på øvre og nedre tribunedeler, så får man sesongkort for voksen til kr 2.470,–. Eller kr 165,– per kamp om man vil. Sesongkort for barn koster kr 1600,–. Eller kr 107,– per kamp.

Kun 107,– per kamp for ungdom, student og honnør

I tillegg til redusert pris for barn på samtlige tribuner og kategorier (foruten Kjernen), så tilbyr RBK også redusert pris til studenter, honnør og nytt av året – til ungdom.

"Ungdom" er aldersgruppen 16-26 år. Dette betyr at man ikke er defineres som voksen på Lerkendal før man er fylt 27 år.

Pris for sesongkort "Ungdom" er kr 1.600,– (kr 107,– per kamp) på kategori "Hvit", kr. 2.150,– (kr 143,– per kamp) på kategori "Svart" og kr 3.440,– på kategori "Gull" (kr 229,- per kamp).

Stå med Norges beste til 113,– per kamp

Ønsker du ekstra trøkk og oppleve kampen med syngende, stående supportere velger du "Kjernen". På øvre Adressa-tribune, står nemlig Norges beste supportere og sørger for en magisk stemning for hele Lerkendal. Sesongkort "Kjernen" koster kun kr 1.690,– om man melder seg inn i Kjernen, kr 2.210,– om man ikke er medlem.

Betal nå eller senere – du bestemmer

Du kan betale sesongkortet i sin helhet direkte ved anskaffelse, eller du kan velge utsatt betaling eller delbetaling. Med Klarnas betalingsløsninger er valget ditt. Du velger simpelthen Klarna som betalingsløsning ved kjøp av sesongkort på ticketmaster.no, og velger blant alternativene som tilbys der.

Du kjøper og leser mer på sesongkort.rbk.no.

Her kan du lese generelt om sesongkort, våre kategorier, priser og fordeler og våre betalingsløsninger.

Om du ikke finner det du leter etter eller lurer på noe annet angående sesongkort tilbudet på Lerkendal så kontakter du Rosenborgs billettavdeling på [email protected] / 73 82 21 00 eller besøker RBK Shop på Lerkendal for personlig kjøpshjelp.

Annonse fra Eliteserien: