" "

15 x kvalitetstid med bestevennene

Sesongkort for honnør fra 107,– per kamp

Annonse:

Om 43 dager starter Eliteserie-fotballen igjen, og ei uke senere braker det løs med første hjemmekamp på Lerkendals grønne gressmatte. Billettene til kampen legges ut for salg først i midten av mars. Før den tid er det sesongkort som gjelder for å være sikret god plass. Da får man en hel sesong med RBK-opplevelser og egen fast plass til oppgjørene mot Molde, Brann, Ranheim, Lillestrøm, Vålerenga, 16. mai, samt alle andre seriekamper.

Sesongkort er også den rimeligste måten å oppleve Rosenborg på. Sammenlignet med ordinær billett er det gode penger å spare på å kjøpe hele sesongen i ett kort. På sesongkort.rbk.no kan du lese alt om fordelene med sesongkort, men her har du noen utvalgte eksempler.

(saken fortsetter under videoen)


Kun 107,–  for honnør, barn, ungdom og studenter

RBK tilbyr sesongkort til redusert pris for honnør (alle med honnørkort/bevis), barn, studenter og nytt av året – ungdom.

"Ungdom" er aldersgruppen 16-26 år. Dette betyr at man ikke er defineres som voksen på Lerkendal før man er fylt 27 år.

Pris for sesongkort honnør/barn/ungdom/studenter er kr 1.600,– (kr 107,– per kamp) på kategori "Hvit", kr. 2.150,– (kr 143,– per kamp) på kategori "Svart" og kr 3.440,– på kategori "Gull" (kr 229,- per kamp).

Kun 36,– per kamp for barn

Rosenborg har et av de aller rimeligste sesongkort-tilbudene i Eliteserien for barn (t.o.m. 15 år). For voksne og barn som går på kamp sammen tilbyr vi kategorien "Familie" på Familietribunen (COOP-tribunen). Sesongkort for "Familie Barn" koster kun kr 540,–. Sesongkort for "Familie Voksen" koster 2.040,–. Det betyr at en familie på fire (to barn og to voksne) totalt betaler kr 5.160,– for en hel RBK-sesong. Eller man kan si at familien på fire betaler kr 344,– totalt per kamp.

Rett foran Familietribunen ligger Nils Arne Eggens plass, hvor Fanzone rigges med aktiviteter og underholdning før kampen. Her kan familien ta turen først for en matbit, delta i aktiviteter og konkurranser, møte og ta selfie med Troillet, spille fotball, og blir klar til kamp med ansiktsmaling og supportereffekter.

Fra 165,– per kamp for voksne på langside

Om du velger kategori "Hvit", som er tilgjengelig både på lang- og kortside, på både øvre og nedre tribunedeler, så får man sesongkort for voksen til kr 2.470,–. Eller kr 165,– per kamp om man vil. Ønsker du å sitte nærmere midten på langsidene kan du velge mellom kategoriene "Svart" (263,– per kamp) og "Gull" (340,– per kamp).

Stå med Norges beste til 113,– per kamp

Ønsker du ekstra trøkk og oppleve kampen med syngende, stående supportere velger du "Kjernen". På øvre Adressa-tribune, står nemlig Norges beste supportere og sørger for en magisk stemning for hele Lerkendal. Sesongkort "Kjernen" koster kun kr 1.690,– om man melder seg inn i Kjernen, kr 2.210,– om man ikke er medlem.

Betal nå eller senere – du bestemmer

Du kan betale sesongkortet i sin helhet direkte ved anskaffelse, eller du kan velge utsatt betaling eller delbetaling. Med Klarnas betalingsløsninger er valget ditt. Du velger simpelthen Klarna som betalingsløsning ved kjøp av sesongkort på ticketmaster.no, og velger blant alternativene som tilbys der.

Du kjøper og leser mer på sesongkort.rbk.no.

Her kan du lese generelt om sesongkort, våre kategorier, priser og fordeler og våre betalingsløsninger.

Om du ikke finner det du leter etter eller lurer på noe annet angående sesongkort tilbudet på Lerkendal så kontakter du Rosenborgs billettavdeling på [email protected] / 73 82 21 00 eller besøker RBK Shop på Lerkendal for personlig kjøpshjelp.

Annonse fra Eliteserien: