Bli med på Avsparksfest!

Varm opp til seriestarten med ei skikkelig RBK-helg 22.–23. mars.

Annonse:

Fredag 22. mars inviterer vi publikum til å varme opp til seriestarten sammen med oss på E.C Dahls Tapperiet.

Spillerne kommer for å vise fram årets hjemmedrakt, og artister som Jaa9, Jonas Skybakmoen og Sugar Louise skal sørge for skikkelig feststemning. Klaus Sonstad er konferansier og loser publikum gjennom det som bli en herlig RBK-kveld.

Åpen dag er et billettløst gratisarrangement. Under skaffer du deg billetter til avsparksfesten.

Avsparksfest med RBK

Sted: Tapperiet på EC Dahls
Aldersgrense: 18 år
CC: kr 199,-
Dørene åpner: kl 18:00

Billetter kjøper du på nett via Ticketmaster, i RBK Shop eller i døren.

Meld deg på arrangementet på Facebook!

Draktlansering, spillerintroduksjon, før-salg av årets hjemmetrøye

Det blir offisiell lansering av hjemmedrakten 2019. Spillerne skal på cat-walken, det vil bli høytidelig introduksjon av trenerteam og spillerstall, og det vil være mulig å skaffe seg den nye trøya allerede denne kvelden.

Jaa9

Johnny Engdal Silseth, bedre kjent som Jaa9 er en av Norges aller største rappere. Sammen med OnklP har han blitt en av de viktigste artistene på den norske hiphop-scenen. Det var først i høst 37-åringen slapp musikk som bare Jaa9, og som svoren RBK-supporter gleder han seg veldig til å få fremføre både nye og gamle låter blant likesindige.

Jonas Skybakmoen 

Jonas Skybakmoen, best kjent som vokalist i punkrock-bandet Johndoe fra Trondheim og gjorde stor suksess i Stjernekamp på NRK. Jonas har i likhet med Jaa9 nettopp gitt ut sitt første soloalbum. Melodiene er fengende og tekstene har han skrevet på egenhånd med utgangspunkt og forankring fra oppveksten i Trondheim. Jonas er en

Jonas Skybakmoen er klar for Avsparksfest.
Jonas Skybakmoen er klar for Avsparksfest.

ekte Trondheims-ambassadør og vi gleder oss til å høre hans nye soloprosjekt LIVE.

Sugar Louise

Sugar Louise et pop/punk-band med god energi og som strør rundt seg med fengende refrenger. I 2015 ga de ut Cupfinale låta «Ikke engang Robin Hood (kan ta gull fra RBK)» som er et godt eksempel på akkurat det. De har uttalt at de kommer til å gå ut på scenen i ekte Horneland-stil, jobbe knallhardt fra start og kreve mye fra seg selv og publikum.

I tillegg kommer Norges 2 beste fotballtriksere, Erlend og Brynjar Fagerli for å vise oss ballbehandling i verdensklasse.

Kveldens DJ er Heia Fotballs gladgutt Tete Lidbom.

Velkommen til Avsparksfest og ei super RBK-helg!

Annonse fra Eliteserien: