- Det blir litt spesielt

- Det er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Sarpsborg nå og få en ordentlig luke på dem, sier Anders Trondsen foran møtet med gamle lagkamerater på søndag.

Det ble en stor kveld på Lerkendal i går, med 3-1-seier over Vardar. Anders Trondsen erstattet navnebror Konradsen etter 77 minutter. 

- Det var veldig moro, og samtidig greit å komme inn på 3-0 da Vardar var ganske slitne. Det var også viktig for resten av gruppespillet at vi tok tre poeng, sier han dagen derpå til RBK.no. 

Annonse:

Var det også noe av grunnen til at du kom hit?

- Ja, det var det. Det er en drøm å spille ute i Europa, så det var en stor grunn til at jeg valgte Rosenborg. 

Nå er fokus derimot flyttet over til søndagens toppoppgjør, der Anders kommer til å stå ansikt-til-ansikt mot sine gamle lagkamerater i Sarpsborg. Trondsen innrømmer at det vil bli en anledning utenom det vanlige. 


- Det blir litt spesielt. Kanskje hadde det vært enda mer spesielt på Sarpsborg stadion. Men vi går ut for å ta seieren. Det er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Sarpsborg nå og få en ordentlig luke på dem, sier han.

Selv fikk han oppleve det sterke engasjementet fra Sarpsborg-fansen, da overgangen til Rosenborg ble offentlig kjent. Ikke alle var like begeistret over at 22-åringen fra Lillehammer skulle gå til hovedkonkurrenten i serien.  

- Det var noen som ikke var fullt så fornøyde, men jeg håper og tror de fleste skjønner valget. Jeg hadde lyst til å prøve meg på et høyere nivå, og det får jeg her. Jeg angrer ikke på det i det hele tatt, og forhåpentligvis scorer jeg på søndag. 

Rosenborg - Sarpsborg 08

  • Eliteserien, runde 23

  • Lerkendal stadion

  • Avspark 20:00

Annonse fra Eliteserien: