Dette skjer på Lerkendal lørdag

Rosenborg tar i mot Tromsø til det familievennlige tidspunktet klokken 15:30. Men kampopplevelsen på Lerkendal starter flere timer før avspark.

Annonse:

Lørdag ettermiddag jakter Rosenborg tre viktige poeng i kampen om å blande seg inn i toppen av Eliteserien.

Kampstart er klokken 15:30, et tidspunkt som passer familier, langveisfarere og de som ønsker å få mer ut av lørdagskvelden.

Derfor er Tromsø-kampen omdøpt til familiekampen, noe som betyr rabatterte priser over store deler av stadion for familier.

Aktiviteter i timene før kampstart

Kampen er ikke det eneste som skjer på kampdag. I timene før avspark, er det mye aktivitet på og rundt Nils Arnes Plass. 

Domino's Pizza har åpent fra klokken 12. Her er det muligheter til uteservering og det vil bli vist Premier League på ulike skjermer. Halvannen time senere, klokken 13:30, åpner Fanzone med masse aktivitetstilbud for store og små.

Her blir det musikk, underholdning, aktiviteter som fotballdart og og ballbinge, bespisning, ansiktsmaling og salg av både supporterprodukter og billetter. 

Slik kjøper du billett

Billettluken på Lerkendal er åpent som vanlig fra klokken 10 på kampdag. Vi anbefaler likevel ut du kjøper billetter før du ankommer stadion.

Skulle du likevel ønske å kjøpe billett på Lerkendal, så er det lurt å komme i god tid før kampstart.

Du kjøper billetter her - husk at det er rabatterte priser for hele familien.

Alt du trenger å vite om transport til Lerkendal, parkering og mattilbud før kampen, finner du på vår kampdagsside.

Velkommen til kamp!

Annonse fra Eliteserien: