" "

Disse er på landslag denne uken

Tre blad fra Rosenborg for Norge. Gersbach med fornyet tillit i Australia.

Annonse:

Rosenborg-spillerne kunne endelig juble for klubbens 26. seriegull etter 1-0-seieren over Start søndag. Flere av spillerne tok med seg en meget god følelse da de satte seg på sine respektive fly mandag, for å slutte seg til sine landslag.

Landskamp for Norge

Tore Reginiussen og Birger Meling ble tatt ut i den norske landslagstroppen som skal spille avgjørende Nations League-kamper. I løpet av søndag ble Even Hovland etterinnkalt på grunn av en skade på Celtic-stopper Kristoffer Ajer. Denne uken skal det avgjøres om Norge får en ekstra EM-sjanse når Lars Lagerbäcks menn jakter gruppeseier i duell mot Bulgaria. Da må trolig Slovenia (på fredag) og Kypros (på mandag) beseires, begge på bortebane.

NB! Tidligere RBK-ere Ole Selnæs, Markus Henriksen, Jonas Svensson, Alexander Sørloth, Tarik Elyounoussi og Rune Almenning Jarstein er også med i den norske troppen.

Slovenia - Norge
fredag 16. november klokken 20:45 på TV2.

Kypros - Norge
mandag 19. november klokken 20:45 på TV2.

Erik Botheim og Robert Williams skal spille to U18-landskamper den kommende uken. Norge U18 møter Spania til privatlandskamp onsdag formiddag, mens Kina står mot motsatt banehalvdel lørdag ettermiddag. Begge kampene spilles i den spanske byen Murcia.

Levanger-utleide Julian Faye Lund og Ranheim-utleide Andreas Helmersen er begge tatt ut på U21-landslaget. De skal møte Tyrkia til privatlandskamp lørdag.

Lang reise for Gersbach

Besim Serbecic og Bosnia var lenge i førersetet om en plass til neste års U21-EM, men sluttspillet glapp med tap i Portugal for en drøy måned siden. Lørdag har det nye U21-landslaget sin første landskamp når Aserbajdsjan kommer til privatlandskamp i Bosnia og Zenica.

Alex Gersbach er mannen med den aller lengste reiseveien denne uken. Han er nemlig tatt ut til Australias landslagstropp, som skal spille to landskamper hjemme i Brisbane og Sydney. Lørdag gjestes "Socceroos" av Sør-Korea, tirsdag kommer Libanon på besøk. Begge kampene er privatlandskamper.

Annonse fra Eliteserien: