Forventer trøkk i Ålesund

Anders Trondsen mener RBK må ta med seg prestasjonen mot Zenit inn i det som kan bli en ny avgjørende gullkamp søndag kveld.

Anders Trondsen og resten av gutta leverte en solid forestilling mot Zenit, frem til gjestene utliknet bare sekunder før full tid. 

- Det var veldig kjipt etter kampen. Det føles som et tap, når man slipper inn så sent. Vi har noen slitne bein og blir liggende litt lavere enn det vi egentlig vil, sier han til RBK.no. 

- Men etter å ha fått sovet litt på det, klarer man å se at man egentlig gjør en veldig bra prestasjon også, selv om de siste 30 sekundene var det som ødela. I de første 92 minuttene var vi det beste laget og hadde fortjent å ta tre poeng, fortsetter Anders.

Annonse:

Indreløperen mener det er mye positivt å hente ut fra det som ble levert mot laget som er rangert som Europas 17. beste lag. 

- Vi viste at på vårt beste så kan vi handle opp med egentlig hvem som helst på Lerkendal. Her på hjemme går man alltid for tre poeng, og det var det vi gjorde på torsdag også. 

- Det må gi ekstra motivasjon også å vite at man virkelig kan måle seg med slike lag?

- Ja selvfølgelig. Så lenge vi tar med oss nivået fra kampen mot Zenit, så kan det bli moro på søndag óg. Det er ikke mye man skal slippe seg ned før Aalesund blir et veldig vanskelig lag å møte, sier han.

For det er et Aalesund-lag i desperat poengnød som venter RBK på søndag. Trond Fredriksens menn ligger på direkte nedrykk og er avhengig av et godt resultat når tre runder gjenstår. 

- De har noen farlige offensive spillere, så jeg forventer at det blir trøkk der fra start av. Gjør vi jobben og er påskrudd derimot, så er vi et bedre lag og skal klare det. 

Aalesund - Rosenborg

  • Eliteserien, runde 28

  • Color Line stadion

  • Søndag 5. november kl. 20:00

  • Eurosport Norge

Annonse fra Eliteserien: