Hele Oppdal og Rennebu på RBK–Molde!

Unike "Trøndelag på kamp"-tilbud til begge kommuner.

Annonse:

Til Rosenborgs neste hjemmekamp, søndag 27. oktober kl 20:00, er det Oppdal og Rennebu som er utvalgte "Trøndelag på kamp"-kommuner. Idrettslag og innbyggere derfra får dermed en spesiell invitasjon fra Rosenborg og vår samarbeidspartner TrønderEnergi.

Kampdagsaktiviteter for idrettslag

Samtlige aldersbestemte Idrettslag fra Oppdal og Rennebu får mulighet til å melde seg på eksklusive kampdagsaktiviteter som småtroll (gå ut på Lerkendal-matta hånd i hånd spillerne), ballhentere, draktbærere, samt kunne gå innmarsj rundt Lerkendal-matta før kampstart med hele laget i egne klubbfarger. Alle påmeldte deltakere får billetter til kampen. Foresatte, venner og familie kan kjøpe seg billetter til kun kr 100,–.

dette skjemaet kan idrettslag søke/melde seg på de ulike aktivitetene og bestille billetter.

Småtrollene kjører RBK-bussen til kamp

Småtrollene blir hentet i hjemkommunen med selveste RBK-bussen fra VY Buss, og kjørt hjem igjen etter kampen. Dette er bussen som kjører spillerne til Rosenborgs bortekamper.

Billettilbud for alle innbyggere

Samtlige innbyggere i Oppdal og Rennebu får mulighet til å kjøpe seg "Trøndelag på kamp"-billetten på kjempegode plasser til kun kr 100,– (ordinær pris kr 390,–).

"Trøndelag på kamp"-billetten kjøpes her.

Hedersgjest

RBK og TrønderEnergi gir en ekstra invitasjon til en utvalgt gruppe, organisasjon, klubb eller forening i Oppdal eller Rennebu. Sammen med kommunene velger vi ut noen som fortjener noe ekstra, som blir hedersgjest på kampen. Invitasjonen inkluderer gratis kamp og transport tur/retur i samarbeid med VY Buss. Hvem får denne muligheten i Rennebu/Oppdal? Vi kommer tilbake med mer.

Annonse fra Eliteserien: