High5 for RBK!

Se vår nye film her.

Annonse:

Seriestart 5. april. Altså 58 små dager igjen til moroa endelig begynner igjen! Da er det lov å begynne å glede seg. Og den følelsen tror vi vår nye film High five for RBK kan bidra med.


Hvorfor High five?

Utgangspunktet for kampanjen er altså en av de enkleste – men samtidig mest folkekjære handlingene som finnes. Det er ikke tilfeldig. High five er en hilsen med rot i idrettens verden som siden 70-tallet har utviklet seg til å bli så mye mer enn en enkel håndbevegelse.

Det er en måte å feire alt fra personlige prestasjoner til lagseiere på. Det er også en form for hilsen og et uttrykk for respekt, samhold, felles interesser, beundring og anerkjennelse. Den binder folk sammen emosjonelt og er til syvende og sist den ultimate stadfestelsen av teambuilding og seier.

Det kan være måten man hilser når gjengen møtes til kamp, måten man feirer en bra prestasjon, et mål eller en seier. Uansett om man er spiller på banen eller supporter på tribunen. Uansett hvor man kommer ifra, og om man er 4 år eller 90 år.

High five og kjærligheten til klubben har alle RBK-supportere til felles. Et godt utgangspunkt for en kampanje.

Med high five som utgangspunkt har vi laget en High5-logo og hashtaggen #high5RBK som en slags rød tråd kampanjen igjennom, og kanskje videre inn i sesongen. Kampanjen vil bestå av reklamer i video – og stillformater i diverse kanaler, konkurranser og alt annet vi finner på som kan passe inn i konseptet.

Det er helt fantastisk om våre supportere har forslag på hva vi kunne gjort. Kontakt oss i sosiale media om du sitter med en helt genial – eller bare morsom idè, som du tror kan funke for RBK og i High5-konseptet!

Du finner alt av info og kjøper sesongkort på sesongkort.rbk.no.

Annonse fra Eliteserien: