Info sesongkort 2019

Her kan du lese alt om sesongkorttilbudet for 2019.

Annonse:

Her leser du litt om innhold og fordeler med sesongkort, samt om årets nyheter. Men på Rosenborgs egen landingsside for sesongkort finner du mer detaljert informasjon om sesongkort 2019.

Der kan du lese mer om våre kategorier, priser og fordeler  og betalingsløsninger 

Slik kjøper du

Du kjøper og gjenkjøper sesongkort enklest på nett her.

For nykjøp velger du fanen "Nykjøp" og for gjenkjøp velg fanen "Gjenkjøp".

Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål kontakter du Rosenborgs billettavdeling på [email protected] eller 73 82 21 00 (Obs! Stengt i jula. Se info om åpningstider under).

Du kan også ringe Ticketmasters callsenter på 22 82 81 97, hvor du kan få hjelp med gjennomføring av kjøp og betaling av ditt sesongkort. Dersom du ønsker personlig betjening kan du besøke RBK Shop.

Åpningstider jula 2018

Rosenborg holder stengt f.o.m. lørdag 21. desember t.o.m. 1. januar 2019.

Ticketmasters callsenter har åpent 27. og 28. des (10–15), og 29. des (10–14).

RBK Shop har åpent 23. des (14–18), 27.–29. des (10–15).

Fordelene med sesongkort i 2019

  • Din egen faste plass på Lerkendal
  • Til beste pris
  • Inkludert er samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien, t.o.m. 4. runde i cupen og første kvalifiseringsrunde til UEFA Champions League
  • Gjenkjøp på din plass til resterende kamper i cupen, samt til resterende kvalifisering og eventuelt gruppespill i Europa – til rabattert pris.
  • Prioritet på billetter ved cupfinale
  • Fast rabatt i RBK Shop (butikk og nettbutikk)
  • Handledager med utvidede rabatter i RBK Shop
  • Mulighet til å kjøp vennebilletter på 5 utvalgte Eliteseriekamper (kr.100,– over hele stadion)

Del opp betalingen

Betal nå eller senere – du bestemmer. På Ticketmaster kan du benytte bankkort og kredittkort og betale for sesongkortet i én transaksjon, eller man kan velge blant betalingsalternativene fra Klarna. Her kan du velge mellom faktura, utsatt betaling, fast månedlig betaling eller valgfri betaling.

Valget med Klarnas betalingsløsning velger du mot slutten av kjøpsprosessen på ticketmaster.no. Les mer om tilbudene fra Klarna her.

Ungdom – ny kategori

På Lerkendal er man er definert som Barn frem til fylte 16 år. Deretter har man tidligere vært definert som voksen billettkjøper, eller som student.

For 2019–sesongen introduserer Rosenborg kategorien Ungdom, for de mellom 16–26 år.

Kategorien er tilgjengelig på alle fire tribuner, langside og kortside, og du får en rimeligere pris enn voksen. Du kan f.eks. ha sesongkort på langsiden, kategori HVIT, til 1.600,–, eller til kr 107,– per kamp om du vil. Og da er kun eliteseriekamper medregnet. I tillegg får man med første runde i NM og Europacup-kvalik.

Les mer om våre sesongkort kategorier her

Rimeligste tilbud for barnefamilier

Rosenborg har også i 2019 et av de aller rimeligste tilbudene blant alle eliteserieklubber til barnefamilier. Særlig rimelig er sesongkort for barn på vår Familietribune (COOP-tribunen). Prisen for sesongkort på kategori "Familie barn" er kun kr 540,–. Da sparer man over kr 1.000,– sammenlignet med kjøp av ordinære billetter til kampene (på samme kategori). Det betyr også at man kun betaler kr 36,– (!) per kamp, eller man kan si at man får med nærmere 10 kamper på kjøpet! Og det kun medregnet eliteseriekamper.

For å kunne benytte seg av tilbudet må man minimum kjøpe 1 "Familie voksen" og 1 "Familie barn".

For hele familien er det spesielt gunstig på Familietribunen. For f.eks. en familie på 2 voksne + 2 barn koster det kun totalt kr 344,– per kamp.

Sitt på langsiden til kun 2.470,–

Også på langsiden er det mulig å skaffe seg fast plass til en god pris. Prisen for sesongkort voksen på kategori Hvit på begge langsidene er kun kr 2.470,–. Eller kr 165,– per kamp om man vil. Da sparer du over kr 1.500,– sammenlignet med ordinær billettpris, eller man kan si at man får med nærmere seks kamper på kjøpet. Og det kun medregnet eliteseriekamper.

Se mer om våre priser og fordeler her

Nye sesongkort i 2019

Alle skal ha nye sesongkort til neste sesong. Det gjelder både nye og eksisterende kunder. Forsiden på det nye kortet ser du i bildet øverst i saken. De nye er klare for uthenting i RBK Shop på Lerkendal. Kunder som ikke har anledning til å hente de på Lerkendal kan kontakte Rosenborg ([email protected]) og få kortene tilsendt. 

Ledsager-sesongkort gratis

I 2019 får samtlige sesongkortkunder med behov for ledsager sesongkort til sin ledsager inkludert, kostnadsfritt.

Annonse fra Eliteserien: