Kjøp billett til 16. mai-kampen

Vi inviterer til direktesending av 16. mai-kampen på Facebook. Der får du blant annet servert lydutgaven av Rosenborg mot Kristiansund.

Annonse:

Det er fremdeles usikkert når vi kan begynne å spille kamper igjen. Men det vi vet er at det uansett blir uten publikum frem til 1. september. 

Det betyr store inntektstap for klubben, og flere har kontaktet oss for å spørre om hvordan de kan støtte Rosenborg. Derfor har vi bestemt oss å selge billetter til årets største publikumsfest, 16. mai.

Kjøp billetter på Vipps: 111692 (50 kr per billett)

Og selv om kampen mot Kristiansund ikke skal spilles ute på Lerkendal-matta, så skal du få kampen i lydform.

I samarbeid med podkast-serien Søndag kveld på Lerkendal sender vi kampen live på Facebook 16. mai klokka 18.00.

Les mer om Søndag kveld på Lerkendal her

Vi rigger oss til på Lerkendal med studio og sender direkte fra 17.30 og frem til kampstart. I pausen av "kampen" er vi tilbake i studio, før vi avslutter med ettersnakk når "kampen" er ferdig. 

Det blir gjester, konkurranser og underholdning.

En kampbillett koster 50 kroner og de kan du selvfølgelig kjøpe så mange som du vil. Vi regner penger om i billetter fortløpende og vil holde en oppdatert oversikt over antall publikummere. 

Kjøp billetter på Vipps: 111692

- Målet vårt er å fylle opp Lerkendal slik vi pleier 16. mai. Vi håper dette kan skape engasjement blant supporterne i en tid uten fotball, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug. 

10 prosent av inntektene fra kampen skal gå til trøndersk breddefotball.

- Mange fotballklubber i Trøndelag har opplevd inntektssvikt. I samarbeid med Trøndelag Fotballkrets skal vi finne en god måte dele ut pengene på, sier Moe Dyrhaug. 

Vi har også vært så heldige å sikre oss Sparebank 1 SMN som kampsponsor til "matchen". 

- Det setter vi stor pris på og håper også andre samarbeidspartnere vil støtte opp om "kampen", sier Moe Dyrhaug.

 

Annonse fra Eliteserien: